Rohkea työyhteisö

Osallistavat, innostavat ja näkökulmien kehittämiseen haastavat työpajat, valmennukset ja luennot – läsnä ja virtuaalisesti. Konkreettisia ja helposti arkeen vietäviä työkaluja kehittymisen edistämiseksi. Lisää henkilökohtaista rohkeutta sekä sujuvaa yhteistyötä.

Valmennukset

Yksilövalmennus työyhteisöissä

Räätälöidyt yksilövalmennukset yrittäjälle, omistajalle, toimitusjohtajalle, johtoryhmän jäsenelle, esihenkilölle ja asiantuntijalle.

Varaa maksuton tapaaminen tästä ja kartoitetaan juuri teidän työyhteisön tai sinun kehittymistä tukevat yhteiset askeleet.

Valmentaja Reetta Viinanen

Toimin ura-, viestintä- ja mentaalivalmentajana (NLP Trainer). Olen tehnyt urani erilaisissa työyhteisöissä ja monella toimialalla viestinnän, muutosjohtamisen sekä osaamisen kehittämisen parissa. Vuonna 2017 perustin oman yritykseni, Rohkeushypyn.

Kokemuksessani painottuvat erilaiset (työ)elämän muutostilanteet. Minulle on tärkeää auttaa ihmisiä ja työyhteisöjä selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutos- ja murrosvaiheista menestyvinä ja hyvinvoivina.

Valmentajana tavoitteeni on olla rohkaiseva innostaja, ja lisätä jokaisen sisäistä luottamusta ja uskoa omiin kykyihinsä sekä tarjota tähän valmennuksissani konkreettisia työkaluja.

Tutustu valmentaja Reetta Viinasen uratarinaan. LinkedIn -profiili.

Rohkeutta arkeen ja muutoksiin myös Rohkeushypyn Facebookista ja Instagramista.