Tutustu asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja valmennettavien kokemuksiin

Yritysvalmennukset

huoneistomarkkinat_logotekniikanakateemiset_logorgb

Sujuvaa yhteistyötä erilaisuutta hyödyntäen -valmennus

Reetta piti asiantuntijatiimillemme ‘Sujuvaa yhteistyötä erilaisuutta hyödyntäen’ -valmennuksen. Valmennus oli tosi toimiva kokonaisuus, jossa oli ajatusten herättelyä ja omaa osallistumista sopivassa suhteessa.

Reetta on persoonana kaikkia innostava ja myös itsensä likoon laittava valmentaja. Omien kokemuksien tuomat esimerkit luovat valmennuksen aidosti mukaansatempaavaksi kokonaisuudeksi. Voin suositella lämpimästi Reettaa valmentajana.

Marika Svärd, HR Director, Staria

***

Henkilöstöpäivän viestintä- ja vuorovaikutusvalmennus

Reetta piti yrityksemme henkilöstöpäivään räätälöidyn viestintä- ja vuorovaikutusvalmennuksen. Meillä oli tosi mahtava päivä Reetan kanssa ja saimme juuri sitä mitä tarvitsimme –  ja enemmänkin. Reetta oli upeasti ottanut huomioon toiveemme ja valmennus oli kyllä niin meidän näköinen.

Voin lämpimästi suositella Reettaa. Hän on täysin omassa elementissään kouluttajana – innostunut ja innostava. Häntä on ihana kuunnella. Reetta viestii itse niin aidosti ja on läsnä, ja käyttää kehoa siinä missä sanojakin. Päivä todella ylitti odotuksemme.

Maria Rantanen, HR Manager, Dennis Food Factory

rohkeushyppy_asiakas2

***

Työympäristö muutoksessa – avaimet onnistuneeseen monitilatoimistoon

Reetta oli puhumassa kahden osaston yhteisen tiimipäivän aluksi aiheesta “Työympäristö muutoksessa – avaimet onnistuneeseen monitilatoimistoon” tulevan toimistoremontin kynnyksellä.

Reetan esitys oli raikas, ja hän toi hienosti esiin erilaisia näkökulmia muutostilanteisiin. Omien käytännönläheisten kokemusten jakaminen vetosi meihin, ja palasimme Reetan vinkkeihin monta kertaa vielä samana päivänä, kun mietimme yhteisiä pelisääntöjä uuteen työympäristöön.

Reetta sopi oikein hyvin tiimipäivän vierailevaksi puhujaksi, ja voin suositella häntä lämpimästi muillekin!

Elina Martikainen, Collaboration Specialist (ICT), Meyer Turku

rohkeushyppy_asiakas3

***

Voimavaroja, rohkeutta ja arvostavia kohtaamisia -valmennus

Tilasimme Reetalta henkilökohtaisia voimavaroja lisäävän valmennuksen. Reetta osasi ammattimaisesti räätälöidä saman sisältöisen valmennuksen kahdelle täysin eri tyyppiselle ryhmälle. Parituntinen valmennus oli samalla sekä rentouttava, hauska että ajatuksia herättävä, ja sieltä napattiin hyviä vinkkejä omaan jaksamiseen ja vuorovaikutustaitoihin.

Reetta on innostava, kannustava ja helposti lähestyttävä; vahva suosittelumme!

Riika, Mehiläinen

***

Personal branding workshop (in English)

Reetta organized an one day workshop on personal branding (in English) for our Futures Studies student organization. Making ourselves known to other people is very important especially in our line of business and we wanted to get some confidence in promoting ourselves. Reetta helped us to have the courage to put ourselves and our ideas out there. Thank you, Reetta!

Henna Heinäjärvi, Futures Studies Students, University of Turku

rohkeushyppy_asiakas4

Yhteistyökumppanit

Toimin yhteistyössä eri yhteisöjen kanssa ja pyrin omalta osaltani auttamaan ja tekemään hyväntekeväisyyttä. Toimin YES-yrityskummina ja käyn kouluissa kertomassa nuorille yrittäjyydestä. Olen myös tehnyt pro bono -valmennuksia erilaisille verkostoille, kuten Mothers in Business (MIB) ja Henry ry.

Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen -ryhmävalmennus

 

– Vahva ja varaukseton suositus Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen -ryhmävalmennukselle. Mukaan tarttui runsaasti konkreettisia työvälineitä oman ajattelun kehittämiseen ja muutoksen edistämiseen.
Ville, 29

– Valmennuksen sisältö on elämännäköinen ja Reetta on ihana ja hersyvä valmentaja.
Raija, 62

– Kiitos ihanasta, innostavasta ja voimaannuttavasta valmennuksesta. Reetta on valmentajana kannustava ja helposti lähestyttävä.
Tiia, 35 

– Huikea kokemus! Ihanan terapeuttista, rentoa, avointa ja parantavaa. Olisin jatkanut tätä pidempäänkin.
Saija, 37

– Hyvin fasilitoitu valmennus. Antoisia keskusteluita. Jäi tosi positiivinen fiilis!
Marja, 43

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus – esiintymisjännitys

Olen kärsinyt esiintymisjännityksestä koko ikäni. Se meinasi muodostua työurallani isoksi haasteeksi, sillä työni vaatii esiintymistä, eikä näistä tilanteista pääse puhumalla pois niin kuin kouluaikoina. Tapasin Reetan ystäväni suosituksesta ja rehellisesti ajattelin, ettei tähän vaivaan ole olemassa apua. Reetta sai kuitenkin jo ensimmäisellä kerralla minut vakuuttuneeksi siitä, että esiintymistilanteita voidaan helpottaa huomattavasti. Neljän tapaamiskerran jälkeen huomasin tämän olevan täysin totta ja selvisin seuraavasta esiintymisestä niin hyvin, etten uskonut sen ikinä olevan mahdollista. Kiitos Reetta!

Tiina, 36

Henkilökohtainen valmennus – rohkeutta oman polun kulkemiseen

Hakeuduin Reetan valmennukseen saadakseni voimaannuttavia kokemuksia ja mahdollisuuden pysähtyä merkityksellisten, mutta hyvin arkisten aiheiden äärelle. Yllätyksekseni tutustuin myös syvemmin itseeni ja sain lisää varmuutta ja uskallusta oman polkuni kulkemiseen. Ajatukseni jäsentyivät ja kirkastuivat siitä, mihin olen elämässäni menossa.

Valmentajana Reetta on välitön ja lämminhenkinen. Hänellä on kyky asettua samalle kartalle ja kuljettaa valmennettava omien kokemustensa avulla kohti itsenäisiä oivalluksia.

Petra, 39

rohkeushyppy_yritysvalmennus