Tutustu asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja valmennettavien kokemuksiin

Millaista on yhteistyö Rohkeushypyn ja Reetan kanssa?

ROHKEUTTA MUUTOKSIIN – TYÖYHTEISÖILLE

Rohkea Työyhteisö -valmennus

Reetta veti meille ”Rohkeutta ja voimavaroja muutoksiin” -valmennuksen, joka tarjosi työkaluja arjen- ja työpäivän hallintaan. Valmennus herätti, innosti ja kylvi muutoksen siemenen. Kokonaisuus oli hyvin suunniteltu asiantuntijatyötä tekeville ja tarjosi useita erilaisia ratkaisuja ajankäytön ja voimavarojen hallintaan sekä omien vahvuuksien tunnistamiseen. Reetan esiintymistapa on innostava ja sopivan rento. Hän vakuutti asiantuntijuudellaan ja sai osallistujat tosissaan pohtimaan omia toiminta- ja ajatustapoja.

Annika Myrsky, Viestintä- ja vuorovaikutusasiantuntija, Sitowise Oy

***

Työympäristö muutoksessa – avaimet onnistuneeseen monitilatoimistoon

Reetta oli puhumassa kahden osaston yhteisen tiimipäivän aluksi aiheesta “Työympäristö muutoksessa – avaimet onnistuneeseen monitilatoimistoon” tulevan toimistoremontin kynnyksellä.

Reetan esitys oli raikas, ja hän toi hienosti esiin erilaisia näkökulmia muutostilanteisiin. Omien käytännönläheisten kokemusten jakaminen vetosi meihin, ja palasimme Reetan vinkkeihin monta kertaa vielä samana päivänä, kun mietimme yhteisiä pelisääntöjä uuteen työympäristöön.

Reetta sopi oikein hyvin tiimipäivän vierailevaksi puhujaksi, ja voin suositella häntä lämpimästi muillekin!

Elina Martikainen, Collaboration Specialist (ICT), Meyer Turku

rohkeushyppy_asiakas3

***

Voimavaroja, rohkeutta ja arvostavia kohtaamisia -valmennus

Tilasimme Reetalta henkilökohtaisia voimavaroja lisäävän valmennuksen. Reetta osasi ammattimaisesti räätälöidä saman sisältöisen valmennuksen kahdelle täysin eri tyyppiselle ryhmälle. Parituntinen valmennus oli samalla sekä rentouttava, hauska että ajatuksia herättävä, ja sieltä napattiin hyviä vinkkejä omaan jaksamiseen ja vuorovaikutustaitoihin.

Reetta on innostava, kannustava ja helposti lähestyttävä; vahva suosittelumme!

Riika, Mehiläinen ja NEO Mehiläinen

***

Voimavaroja ja rohkeutta muutosten maailmassa -valmennus

Reetta piti meille ’Lisää voimavaroja ja rohkeutta muutosten maailmassa’ valmennukset sekä keväällä 2020 että keväällä 2021. Saimme innostusta ja rohkaisua sekä oikeita käytännön työkaluja, joista on apua arjessa. Paras palaute on varmaan se, että Reetta tulee meille uudestaan!

Anu Haveri, projektipäällikkö, LIIKEhanke

Lisää voimavaroja ja rohkeutta elämään

Reetta oli puhumassa ENJOn asiakasillassa ”Rohkeudesta ja henkilökohtaisista voimavaroista”.  Yhteistyö Reetan kanssa oli helppoa. Reetan toimintatapa on lämminhenkinen ja rohkaiseva. Kokemukseen perustuva puhetapa tempaisee kuulijan mukaansa ja pysäyttää kuuntelemaan. Ystävällisyys ja kauniit sanat myös kuvastavat Reetan periaatteita.

Marisa Aravena-Kivistö, Aluejohtaja, ENJO Suomi

***

Motivointipuhe nuorille työnhakijoille

Reetta oli kutsuttu puhumaan kaarinalaisille nuorille kesätyönhakuun liittyen. Puheenvuoro oli todella kannustava ja motivoiva! Hän oli ottanut erinomaisesti huomioon kohderyhmän iän ja elämäntilanteen. Hän piti nuoret kuulijat otteessaan puheenvuoronsa loppuun asti ja antoi kultaakin kalliimpia vinkkejä sekä työnhakuun että ammatinvalintaan liittyen.

Irina Lindroos, yritysasiamies ja työllisyyskoordinaattori, Kaarinan Kehitys Oy

 

VIESTINTÄ- JA VUOROVAIKUTUSVALMENNUKSET YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE

Sisäisen viestinnän kehittäminen

Kotimaisen, kansainvälistyvän kasvuyrituksen sisäisen viestinnän kehittäminen ja sparraus, joka sisälsi mm. sisäisen viestintäverkoston rakentamisessa ja kokoamisessa tukemisen sekä verkoston valmentamisen. 
”Yhteistyömme Reetan kanssa oli erittäin hyödyllistä. Häneltä sai uusia 
näkökulmia ja ajatuksia sekä energiaa ja motivaatiota tekemiseen. 
Sisäisen henkilöstökyselymme tulokset myös nousivat +15 % sisäisen 
viestinnän sujuvuuden kohdalla.”

Kotimainen, kansainvälistyvä kasvuyritys

***

Henkilöbrändäystä vaalikampanjaa – ja elämää – varten

Lähdin Reetan kanssa yhteistyöhön, kun lähdin täysin untuvikkona mukaan politiikkaan ja tiesin, että vaalikampanjoinnissa minulle ei ole vaikeaa asiasisällöt vaan ”itseni myyminen”. Yhteistyöprojektimme tavoite oli tutkia ja sanoittaa sitä kuka minä olen, mitkä ovat pääteemani sekä valita ja aikatauluttaa kampanjan läpiviemiseen kekseliäät toimintatavat ja oikeat viestintäkanavat. 

Reetan kanssa oli valtavan helppo työskennellä. Hän toimi toisaalta inspiraattorina ja toisaalta järjenäänenä, jotta pysyttiin hyvin tiukoissa aikatauluissa ja saatiin paljosta puheesta kiteytettyä ytimekästä viestintää sekä vaikuttavia toimenpiteitä. Reetan kanssa uskalsi rohkeasti heittäytyä, koska opimme nopeasti luottamaan toistemme tapaan toimia yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

Yhteistyömme kiteytyi minua kuvaavaan sloganiin: ”Rohkeus johtaa, kyky rakentaa ja viisaus yhdistää”. Tuolla etiketillä on inspiroivaa jatkaa eteenpäin. Suosittelen lämpimästi Reettaa oppaaksi elämäsi seikkailuihin.

Maria Lahtinen, aluevaaliehdokas 2022, kemian tohtori, tuotantotalouden insinööri, VP Operations

***

Rohkea tiimi -valmennus

Reetta piti asiantuntijatiimillemme “Rohkeutta ja luottamusta kohtaamisiin” – Valmennus oli tosi toimiva kokonaisuus, jossa oli ajatusten herättelyä ja omaa osallistumista sopivassa suhteessa.

Reetta on persoonana kaikkia innostava ja myös itsensä likoon laittava valmentaja. Omien kokemuksien tuomat esimerkit luovat valmennuksen aidosti mukaansatempaavaksi kokonaisuudeksi. Voin suositella lämpimästi Reettaa valmentajana.

Marika Svärd, HR Director, Staria

***

Henkilöstöpäivän viestintä- ja vuorovaikutusvalmennus

Reetta piti yrityksemme henkilöstöpäivään räätälöidyn viestintä- ja vuorovaikutusvalmennuksen. Meillä oli tosi mahtava päivä Reetan kanssa ja saimme juuri sitä mitä tarvitsimme –  ja enemmänkin. Reetta oli upeasti ottanut huomioon toiveemme ja valmennus oli kyllä niin meidän näköinen.

Voin lämpimästi suositella Reettaa. Hän on täysin omassa elementissään kouluttajana – innostunut ja innostava. Häntä on ihana kuunnella. Reetta viestii itse niin aidosti ja on läsnä, ja käyttää kehoa siinä missä sanojakin. Päivä todella ylitti odotuksemme.

Maria Rantanen, HR Manager, Dennis Food Factory

rohkeushyppy_asiakas2

***

Personal branding workshop (in English)

Reetta organized an one day workshop on personal branding (in English) for our Futures Studies student organization. Making ourselves known to other people is very important especially in our line of business and we wanted to get some confidence in promoting ourselves. Reetta helped us to have the courage to put ourselves and our ideas out there. Thank you, Reetta!

Henna Heinäjärvi, Futures Studies Students, University of Turku

rohkeushyppy_asiakas4

***

How to facilitate good discussions workshop (in English)

Reetta ran a workshop on ”How to facilitate good team discussions” with us in the Boost Turku Startup Accelerator ”Startup Journey” in the summer of 2019.
The workshop was well run, she had great insights into effective communication skills and how to make the conversations positive and productive. We did a lot of role playing, which was both educational and highly appreciated by the participants. We want to work with Reetta again!

Rasmus Basilier, Network Manager, Boost Turku

***

Team development workshop (in English)

The first workshop that Reetta did for Boost was in April 2019 during our 3-week startup pre-accelerator program Startup Journey. The topic of the workshop was team development, and Reetta did an excellent job helping teams figure out their roles. She also had a very positive attitude, encouraging and inspiring everyone in the room to pursue their dreams! Since that first workshop, Reetta has been a frequent guest at Boost, and I hope this will continue in the future!

Julia Bobrovich, Marketing and Event Manager, Boost Turku

YHTEISTYÖKUMPPANIT JA -HANKKEET

Toimin yhteistyössä erilaisten yhteisöjen kanssa ja pyrin omalta osaltani auttamaan ja edistämään yksilöiden sekä työelämän kehittymistä.
Erityisesti sydäntäni lähellä ovat nuoret ja heidän tukeminen työelämätaidoissa. Toimin YES Kummina ja käyn kouluissa kertomassa nuorille yrittäjyydestä sekä rohkeudesta olla oma itsensä. Minut valittiin valtakunnalliseksi YES Kummiksi vuonna 2020.

         

URAVALMENNUS

Olen toiminut Sarasen uravalmentajaverkostossa 05/2023 alkaen. Vuonna 2023 valmennusprosesseja oli noin 35.

Olen toiminut UP Partnersin valmentajaverkostossa uravalmentajana 04/2020 – 12/2023.

Valmennuspalautteen keskiarvo 2020-2023: 4,9/5,0
(noin 60 valmennusprosessia).

Reetta oli ammattitaitoinen ja häneltä sai paljon konkreettisia ja hyviä vinkkejä jokaisella tapaamisella. Sain myös henkistä tukea työnhakuun, koska valmennus tuntui henkilökohtaiselta ja valmentajalla oli empaattista ymmärrystä asiasta. Piristävä ja toivoa ruokkiva vaikutus.

Reetta oli aidon kiinnostunut minusta ja tilanteestani. Keskustelut auttoivat tunnistamaan omaa osaamistani paremmin ja myös vinkkejä siihen, miten viestiä omaa osaamista hakukirjeessä sekä haastattelutilanteissa. Valmennuksesta sain lisää inspiraatiota työnhakuun sekä uskoa omiin kykyihin ja siihen, että kyllä se unelmien työpaikka vielä löytyy! 

Reetta oli todella hyvä. Intuitiivinen ja erinomainen kuuntelija. Osasi johdattaa eteenpäin ja avata uusia oivalluksia. Todella positiivinen kokemus. Sydämellinen kiitos !

Reetta oli ammattitaitoinen ja uskalsi haastaa minun ajattelumaailmaa. 

Sain paljon hyviä konkreettisia neuvoja omaan urasuunnitteluun. Lisäksi sain uusia näkökulmia työntekoon ylipäänsä.

Reetta keskittyi selkeästi tilanteeseeni yksilöllisesti ja nosti taitavasti esiin vahvuuksiani, joiden avulla pääsen etenemään. Keskustelu oli luontevaa ja tuntui henkilökohtaiselta.

Reetta oli innostunut ja innostava sekä erittäin asiantunteva ja helposti lähestyttävä. Rohkaiseva ilmapiiri, sain uusia ajatuksia valmennuksesta. 

Reetta on miellyttävä ja asiantunteva valmentaja.

Valmentaja Reetta oli aivan ihana! Sain hyviä oivalluksia sen aikana ja en tunne enää junnaavani paikoillani. Oli kuin olisi jutellut ystävän kanssa.

Reetta kuunteli,mutta myös antoi hyviä vinkkejä ja eli täysin minun ajatusmaailman mukana.

Reetta antoi hyviä, konkreettisia vinkkejä ja valoi uskoa työnhakuun.

Reetta on huippuvalmentaja, todella helposti lähestyttävä, ammattitaitoinen!

YKSILÖVALMENNUS

Yksilövalmennus – esiintymisjännitys

Olen kärsinyt esiintymisjännityksestä koko ikäni. Se meinasi muodostua työurallani isoksi haasteeksi, sillä työni vaatii esiintymistä, eikä näistä tilanteista pääse puhumalla pois niin kuin kouluaikoina. Tapasin Reetan ystäväni suosituksesta ja rehellisesti ajattelin, ettei tähän vaivaan ole olemassa apua. Reetta sai kuitenkin jo ensimmäisellä kerralla minut vakuuttuneeksi siitä, että esiintymistilanteita voidaan helpottaa huomattavasti. Neljän tapaamiskerran jälkeen huomasin tämän olevan täysin totta ja selvisin seuraavasta esiintymisestä niin hyvin, etten uskonut sen ikinä olevan mahdollista. Kiitos Reetta!
Tiina, 36

Yksilövalmennus – rohkeutta oman polun kulkemiseen

Hakeuduin Reetan valmennukseen saadakseni voimaannuttavia kokemuksia ja mahdollisuuden pysähtyä merkityksellisten, mutta hyvin arkisten aiheiden äärelle. Yllätyksekseni tutustuin myös syvemmin itseeni ja sain lisää varmuutta ja uskallusta oman polkuni kulkemiseen. Ajatukseni jäsentyivät ja kirkastuivat siitä, mihin olen elämässäni menossa.

Valmentajana Reetta on välitön ja lämminhenkinen. Hänellä on kyky asettua samalle kartalle ja kuljettaa valmennettava omien kokemustensa avulla kohti itsenäisiä oivalluksia.
Petra, 39

 

YRITTÄJYYSVALMENNUS

Voimavaroja, rohkeutta ja konkreettisia työkaluja kevytyrittäjyyteen! -verkkovalmennus (2 x 2h), Suomen Yrittäjäopisto kevät 2023

Reetta suunnitteli ja toteutti Bisnestä verkkoon -hankkeellemme kahden illan tiiviin paketin kevytyrittäjyydestä. Työn jälki oli laadukasta tarjousvaiheesta toteutukseen. Reetta on läsnäoleva ja innostuneen positiivinen valmentaja.

Vankan tietopohjan lisäksi hänellä on selkeä ulosanti sekä kyky kannustaa ja osallistaa kuulijoita. Valmennusta täydensivät käytännön esimerkit ja Reetan omakohtaiset kokemukset. Osallistujapalautteet valmennuksesta olivat erinomaisia.
Henna Leppinen, projektisuunnittelija, Suomen Yrittäjäopisto

Rohkeutta yrittäjyyttä harkitsevalle -valmennussarja, Business Oulu kevät 2022

Reetta veti BusinessOulun asiakkaille info- ja valmennussarjan aiheella ’Rohkeutta yrittäjyyttä harkitsevalle’, yhteensä 7 lähipäivää. Reetan lähestymistapa on upean käytännönläheinen tarjoten jo infoissa käytännön työkaluja omien vahvuuksien hoksauttamiseen. Valmennuksissa Reetan lempeä herättely aiheisiin toi ainekset aitoihin oivalluksiin. Yhteistyö Reetan kanssa on sujuvaa ja helppoa. Ehdoton suositukseni!
Anne Ryynänen, asiantuntija, yrityskehitys, BusinessOulu


Rohkeus uudistua -valmennuskokonaisuus Suomen Yrittäjien kanssa keväällä 2020.

Vuorovaikutteisen virtuaalivalmennus -kokonaisuuden suunnittelu ja toteutus,  joka kehitettiin nopeasti poikkeusajan alkuun yrittäjien voimavaroja, rohkeutta ja uudistumista tukemaan. 5 x 2h työpajaa, kahden viikoin välein:

  • Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen
  • Voimaa ja luottamusta omista vahvuuksista
  • Rohkea päätöksentekijä – tee parempia päätöksiä
  • Rohkea ajattelija – laajenna ajattelua ja lisää näkökulmia
  • Rohkea kokeilija – kokeilukulttuuri ja vastoinkäymisten selättäminen

Reetan kanssa yhteistyö oli innostavaa ja toimivaa. Teimme yhdessä loikan kohti virtuaalista kanssakäymistä ja toisiamme tukien onnistuimme mainiosti.
Niina Pekkala, Varsinais-Suomen Yrittäjät, Uudistumispolku, kevät 2020


Askeleet kevytyrittäjäksi -webinaari, UP Partners syksy 2022

Webinaari kävi läpi erilaisia polkuja kohti palkansaajasta kokopäiväiseen yrittäjyyteen. Se tarjosi työkaluja punnita omia vaihtoehtoja – hyppäisikö kokopäiväiseksi yrittäjäksi vai olisiko kevytyrittäjyys se itselle sopiva vaihtoehto.
Palaute 5/5


Vaihtoehtona yrittäjyys-webinaari, UP Partners syksy 2021

Webinaari kertoi Rohkeushypyn yrittäjyystarinan kautta yrittäjyyden suunnittelusta, aloittamisesta sekä ensimmäisistä vuosista. Mitä kaikkea voi ja kannattaa ennakoida, jos haluaa perustaa oman yrityksen. Yrittäjämainen asenne on hyödyksi kaikkialla, vaikka ei omaa yritystä päätyisikään perustamaan.
Palaute 5/5


YES Talk Podcast -yhteistyö

Pyysimme Reetalta neljä jaksoa yrittäjyyskasvatusaiheiseen YES Talk -podcastiimme. Reetta ideoi jaksoille teemat, tavoitteet ja rakenteen, kartoitti kanssamme haastateltavia, preppasi haastateltavat äänitystä varten ja juonsi jaksot – ja teki kaiken vankalla ammattitaidolla sekä myönteisellä ja kannustavalla asenteella. Podcastin tekeminen oli Reetalle uusi aluevaltaus, mutta hän heittäytyi ennakkoluulottomasti haasteeseen, toi persoonansa peliin ja onnistui erinomaisesti. Kiitos Reetta, toivottavasti saamme jatkossakin tehdä yhteistyötä kanssasi!

Leea Simola, viestintäpäällikkö, Valtakunnallinen YES ry

WEBINAARIT

Rohkeutta uudelle uralle -webinaari, 9.6.2021
Palaute 4,5/5,0

Reetta oli selkeä, asiantunteva, ja hänestä huokui positiivisuutta ja tsemppausta. Hän sai esiintymisellään ja asenteellaan ainakin minut uskomaan tulevaan, ja siihen, että työllistyn.

Reetta kyllä saa mielialan nousemaan. Heti aloin löytämään itsestäni hyviä asioita ja osaamisiani. Eikä tilanteeni enää tunnu yhtä masentavalta kuin ennen webinaaria.

Webinaari oli täyttä asiaa ja antoi hyvin näkökulmia mitä pohtia. Oli todella hyviä apukysymyksiä itselle pohdittavaksi.

Ihanan positiivinen, paljon uusia ajatuksia herättävää.

Innostava, hyvän mielen webinaari! Tuli paljon ajateltavaa.

Mielenkiintoinen ja puhutteleva luento juurikin omaan elämäntilanteeseeni ”sopiva” ! Tarvitsen rohkeutta ja omien voimavarojen tunnistamista tällä hetkellä.

Webinaari tsemppasi kivasti ja siitä tuli hyvälle tuulelle.

Todella innostava webinaari uran vaihtamiseen. 

***

Tehoa etäilyyn – ole itsesi pomo -webinaari 3.3.2021
Palaute: 4,8/5,0

Erittäin hyvä esitys, tehokkaasti käytetty aika, konkreettisia asioita ja neuvoja ja Reetta on miellyttävä kouluttaja!

Tärkeä aihe itselle. Reetta on hyvä luennoitsija, huomioi myös keskustelun ja vastasi kommentteihin.

Reetta on loistava luennoitsija, joka pysyi aikataulussa. Tärkeä aihe.

Hyödyllinen, tärkeä, konkreettisia neuvoja.

Tosi hyvä ja antoisa webinaari, kiitos!

Tykkäsin ja aion katsoa vielä jälkikäteenkin, koska hieman myöhästyin alusta. Pirteä vetäjä Reetta piristi näin rankan etätyöpäivän päälle. Tyytyväinen, että kerkesin osallistua kuitenkin.

Oli piristävä ja hyödyllinen. Innosti heti kokeilemaan käytännössä.

Tämä oli hyvä sessio.

NLP-RYHMÄVALMENNUS YKSILÖILLE

Sertifioidut NLP Practitioner -koulutukset – NLP@Work ja Urarohkeus

NLP Practitioner on ollut upea sukellus itsetuntemukseen ja vuorovaikutukseen muiden kanssa – siitähän oikeastaan kaikessa sekä yksityis- että työelämässä on kyse!

Kurssi tarjoaa teoriaa, inspiroivia harjoituksia ja oikeita työkaluja arki- ja työelämän tilanteiden parempaan kohtaamiseen ja hallintaan ja näin ollen parantaa omaa elämänlaatua sekä viihtyvyyttä ja tuloksia työpaikalla. Mielenkiintoinen sekoitus psykologiaa ja itsensä sekä muiden johtamistaitoja! 

Vetäjät ovat aivan timanttisia ja empaattisia ammattilaisia, ja koko ryhmän kanssa on muotoutunut mieletön yhteishenki ja yhdessä kokemisen ja jakamisen ilmapiiri. 

Joka kurssikerran jälkeen on tosi energisoitunut ja kuin uudesti syntynyt olo. Voin lämpimästi suositella kurssia kenelle vain!”

Essi, 40, NLP Practitioner osallistuja

***

Ystäväni on opiskellut NLP:tä ja puhunut jo vuosia minulle siitä innostuneena. Hän on kertonut, miten siellä tehdään erilaisia harjoituksia, joilla on mahdollista saavuttaa itselleen tärkeitä asioita elämässään.

Keväällä 2021 bongasin maksuttoman NLP -valmennuksen ja osallistuin siihen. Asiantuntemus, kyky kertoa selkeästi NLP:n hyödyistä ja mahdollisuuksista niin omaan kehittymiseen kuin työelämän hyödyksi vakuutti minut.

Asioihin mennään analyyttisen pohdinnan kautta – asioita ja kokonaisuuksia palastellaan selkeästi ja ymmärrettävästi.

Kurssipäivät ovat saaneet pohtimaan paljon omaa vuorovaikutusta ja yhteistyötä muiden kanssa, niin työkavereiden kuin ystävien ja perheenjäsenten.

Tunnen, että olemme merkittävien ja isojen teemojen äärellä ja odotan innolla ja mielenkiinnolla, että päästään yhä syvemmälle tasolle kurssin edetessä.

Suosittelen ehdottomasti osallistumista NLP Practitioner -kurssille varsinkin, jos olet kiinnostunut reflektoimaan itseäsi suhteessa muihin. Kurssilla saa konkreettisia työkaluja lisätä itsetuntemusta ja tutkia omaa toimintaa erilaisissa tilanteissa.

Pidän erityisesti siitä, että keskustelun lisäksi saa ihan oikeasti niitä konkreettisia työkaluja ja harjoituksia, miten kehittyä ihmisenä ja kommunikoijana. Kehittymisteemat ja muutokset omassa elämässä tuntuvat usein niin suurilta, että niitä kohti on vaikeaa lähteä. Ei tiedä, miten päästä alkuun. NLP tarjoaa kuitenkin konkreettisia palapelin osasia ja omat tavoitteet eivät tunnukaan enää valtavalta vuorelta. Tulee pystyvyyden tunne ja tunne siitä, että ne ovat helpommin saavutettavissa.

Hanna Maskonen, hallinnollisissa tehtävissä rakennusalalla

***

Tulevaisuuden työyhteisötaidot -workshopit, yhteistyössä ATR Soft

atr-logo-small

ATR Soft Oy:n kanssa toteutettu kaikille avoin Tulevaisuuden työyhteisötaidot –workshopsarja. Workshopit on tilattavissa kokonaisuutena tai yksittäin.

”Monipuolinen ja mielenkiintoinen sisältö. Harjoitukset, eritoten omien olemassa olevien voimavarojen, taitojen ja vahvuuksien kartoittaminen, olivat erinomaisia. Workshopeissa oli innostava, rento, positiivinen ja avoin ilmapiiri ja helppoa jakaa kokemuksia toisten kanssa. Suosittelen valmennusta ja valmentajaa ehdottomasti myös muille!”

***

Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen -ryhmävalmennus

– Vahva ja varaukseton suositus Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen -ryhmävalmennukselle. Mukaan tarttui runsaasti konkreettisia työvälineitä oman ajattelun kehittämiseen ja muutoksen edistämiseen.
Ville, 29

– Valmennuksen sisältö on elämännäköinen ja Reetta on ihana ja hersyvä valmentaja.
Raija, 62

– Kiitos ihanasta, innostavasta ja voimaannuttavasta valmennuksesta. Reetta on valmentajana kannustava ja helposti lähestyttävä.
Tiia, 35 

– Huikea kokemus! Ihanan terapeuttista, rentoa, avointa ja parantavaa. Olisin jatkanut tätä pidempäänkin.
Saija, 37

– Hyvin fasilitoitu valmennus. Antoisia keskusteluita. Jäi tosi positiivinen fiilis!
Marja, 43