Tutustu asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja valmennettavien kokemuksiin

Yritysvalmennukset

huoneistomarkkinat_logo

tekniikanakateemiset_logorgb

 

enjo_logo

Sisäisen viestinnän kehittäminen

Kotimaisen, kansainvälistyvän kasvuyrituksen sisäisen viestinnän kehittäminen ja sparraus, joka sisälsi mm. sisäisen viestintäverkoston rakentamisessa ja kokoamisessa tukemisen sekä verkoston valmentamisen. 
“Yhteistyömme Reetan kanssa oli erittäin hyödyllistä. Häneltä sai uusia 
näkökulmia ja ajatuksia sekä energiaa ja motivaatiota tekemiseen. 
Sisäisen henkilöstökyselymme tulokset myös nousivat +15 % sisäisen 
viestinnän sujuvuuden kohdalla.”

Kotimainen, kansainvälistyvä kasvuyritys

***

Sujuvaa yhteistyötä erilaisuutta hyödyntäen -valmennus

Reetta piti asiantuntijatiimillemme ‘Sujuvaa yhteistyötä erilaisuutta hyödyntäen’ -valmennuksen. Valmennus oli tosi toimiva kokonaisuus, jossa oli ajatusten herättelyä ja omaa osallistumista sopivassa suhteessa.

Reetta on persoonana kaikkia innostava ja myös itsensä likoon laittava valmentaja. Omien kokemuksien tuomat esimerkit luovat valmennuksen aidosti mukaansatempaavaksi kokonaisuudeksi. Voin suositella lämpimästi Reettaa valmentajana.

Marika Svärd, HR Director, Staria

***

Henkilöstöpäivän viestintä- ja vuorovaikutusvalmennus

Reetta piti yrityksemme henkilöstöpäivään räätälöidyn viestintä- ja vuorovaikutusvalmennuksen. Meillä oli tosi mahtava päivä Reetan kanssa ja saimme juuri sitä mitä tarvitsimme –  ja enemmänkin. Reetta oli upeasti ottanut huomioon toiveemme ja valmennus oli kyllä niin meidän näköinen.

Voin lämpimästi suositella Reettaa. Hän on täysin omassa elementissään kouluttajana – innostunut ja innostava. Häntä on ihana kuunnella. Reetta viestii itse niin aidosti ja on läsnä, ja käyttää kehoa siinä missä sanojakin. Päivä todella ylitti odotuksemme.

Maria Rantanen, HR Manager, Dennis Food Factory

rohkeushyppy_asiakas2

***

Työympäristö muutoksessa – avaimet onnistuneeseen monitilatoimistoon

Reetta oli puhumassa kahden osaston yhteisen tiimipäivän aluksi aiheesta “Työympäristö muutoksessa – avaimet onnistuneeseen monitilatoimistoon” tulevan toimistoremontin kynnyksellä.

Reetan esitys oli raikas, ja hän toi hienosti esiin erilaisia näkökulmia muutostilanteisiin. Omien käytännönläheisten kokemusten jakaminen vetosi meihin, ja palasimme Reetan vinkkeihin monta kertaa vielä samana päivänä, kun mietimme yhteisiä pelisääntöjä uuteen työympäristöön.

Reetta sopi oikein hyvin tiimipäivän vierailevaksi puhujaksi, ja voin suositella häntä lämpimästi muillekin!

Elina Martikainen, Collaboration Specialist (ICT), Meyer Turku

rohkeushyppy_asiakas3

***

Lisää voimavaroja ja rohkeutta muutosten maailmassa -valmennus

Reetta veti meille ”Lisää voimavaroja ja rohkeutta muutosten maailmassa” -valmennuksen, joka tarjosi työkaluja arjen- ja työpäivän hallintaan. Valmennus herätti, innosti ja kylvi muutoksen siemenen. Kokonaisuus oli hyvin suunniteltu asiantuntijatyötä tekeville ja tarjosi useita erilaisia ratkaisuja ajankäytön ja voimavarojen hallintaan sekä omien vahvuuksien tunnistamiseen. Reetan esiintymistapa on innostava ja sopivan rento. Hän vakuutti asiantuntijuudellaan ja sai osallistujat tosissaan pohtimaan omia toiminta- ja ajatustapoja.

Annika Myrsky, Viestintä- ja vuorovaikutusasiantuntija, Sitowise Oy

***

Voimavaroja, rohkeutta ja arvostavia kohtaamisia -valmennus

Tilasimme Reetalta henkilökohtaisia voimavaroja lisäävän valmennuksen. Reetta osasi ammattimaisesti räätälöidä saman sisältöisen valmennuksen kahdelle täysin eri tyyppiselle ryhmälle. Parituntinen valmennus oli samalla sekä rentouttava, hauska että ajatuksia herättävä, ja sieltä napattiin hyviä vinkkejä omaan jaksamiseen ja vuorovaikutustaitoihin.

Reetta on innostava, kannustava ja helposti lähestyttävä; vahva suosittelumme!

Riika, Mehiläinen ja NEO Mehiläinen

***

Lisää voimavaroja ja rohkeutta elämään

Reetta oli puhumassa ENJOn asiakasillassa “Rohkeudesta ja henkilökohtaisista voimavaroista”.  Yhteistyö Reetan kanssa oli helppoa. Reetan toimintatapa on lämminhenkinen ja rohkaiseva. Kokemukseen perustuva puhetapa tempaisee kuulijan mukaansa ja pysäyttää kuuntelemaan. Ystävällisyys ja kauniit sanat myös kuvastavat Reetan periaatteita.

Marisa Aravena-Kivistö, Aluejohtaja, ENJO Suomi

***

Motivointipuhe nuorille työnhakijoille

Reetta oli kutsuttu puhumaan kaarinalaisille nuorille kesätyönhakuun liittyen. Puheenvuoro oli todella kannustava ja motivoiva! Hän oli ottanut erinomaisesti huomioon kohderyhmän iän ja elämäntilanteen. Hän piti nuoret kuulijat otteessaan puheenvuoronsa loppuun asti ja antoi kultaakin kalliimpia vinkkejä sekä työnhakuun että ammatinvalintaan liittyen.

Irina Lindroos, yritysasiamies ja työllisyyskoordinaattori, Kaarinan Kehitys Oy

***

 

Personal branding workshop (in English)

Reetta organized an one day workshop on personal branding (in English) for our Futures Studies student organization. Making ourselves known to other people is very important especially in our line of business and we wanted to get some confidence in promoting ourselves. Reetta helped us to have the courage to put ourselves and our ideas out there. Thank you, Reetta!

Henna Heinäjärvi, Futures Studies Students, University of Turku

rohkeushyppy_asiakas4

How to facilitate good discussions workshop (in English)

Reetta ran a workshop on “How to facilitate good team discussions” with us in the Boost Turku Startup Accelerator “Startup Journey” in the summer of 2019.
The workshop was well run, she had great insights into effective communication skills and how to make the conversations positive and productive. We did a lot of role playing, which was both educational and highly appreciated by the participants. We want to work with Reetta again!

Rasmus Basilier, Network Manager, Boost Turku

Team development workshop (in English)

The first workshop that Reetta did for Boost was in April 2019 during our 3-week startup pre-accelerator program Startup Journey. The topic of the workshop was team development, and Reetta did an excellent job helping teams figure out their roles. She also had a very positive attitude, encouraging and inspiring everyone in the room to pursue their dreams! Since that first workshop, Reetta has been a frequent guest at Boost, and I hope this will continue in the future!

Julia Bobrovich, Marketing and Event Manager, Boost Turku

Yhteistyökumppanit

Toimin yhteistyössä eri yhteisöjen kanssa ja pyrin omalta osaltani auttamaan ja tekemään hyväntekeväisyyttä. Toimin YES-yrityskummina ja käyn kouluissa kertomassa nuorille yrittäjyydestä sekä rohkeudesta olla oma itsensä. Olen myös tehnyt pro bono -valmennuksia erilaisille verkostoille, kuten Mothers in Business (MIB), Henry ry ja Yrittäjät ry.

Tulevaisuuden työyhteisötaidot -workshopit

atr-logo-small

ATR Soft Oy mahdollisti Rohkeushypyn kaikille avoimen workshopsarjan lokakuu 2018 – helmikuu 2019 välisenä aikana. Alla osallistujien palautteiden koonti:

“Monipuolinen ja mielenkiintoinen sisältö. Harjoitukset, eritoten omien olemassa olevien voimavarojen, taitojen ja vahvuuksien kartoittaminen, olivat erinomaisia. Workshopeissa oli innostava, rento, positiivinen ja avoin ilmapiiri ja helppoa jakaa kokemuksia toisten kanssa. Suosittelen valmennusta ja valmentajaa ehdottomasti myös muille!”

Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen -ryhmävalmennus

– Vahva ja varaukseton suositus Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen -ryhmävalmennukselle. Mukaan tarttui runsaasti konkreettisia työvälineitä oman ajattelun kehittämiseen ja muutoksen edistämiseen.
Ville, 29

– Valmennuksen sisältö on elämännäköinen ja Reetta on ihana ja hersyvä valmentaja.
Raija, 62

– Kiitos ihanasta, innostavasta ja voimaannuttavasta valmennuksesta. Reetta on valmentajana kannustava ja helposti lähestyttävä.
Tiia, 35 

– Huikea kokemus! Ihanan terapeuttista, rentoa, avointa ja parantavaa. Olisin jatkanut tätä pidempäänkin.
Saija, 37

– Hyvin fasilitoitu valmennus. Antoisia keskusteluita. Jäi tosi positiivinen fiilis!
Marja, 43

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus – esiintymisjännitys

Olen kärsinyt esiintymisjännityksestä koko ikäni. Se meinasi muodostua työurallani isoksi haasteeksi, sillä työni vaatii esiintymistä, eikä näistä tilanteista pääse puhumalla pois niin kuin kouluaikoina. Tapasin Reetan ystäväni suosituksesta ja rehellisesti ajattelin, ettei tähän vaivaan ole olemassa apua. Reetta sai kuitenkin jo ensimmäisellä kerralla minut vakuuttuneeksi siitä, että esiintymistilanteita voidaan helpottaa huomattavasti. Neljän tapaamiskerran jälkeen huomasin tämän olevan täysin totta ja selvisin seuraavasta esiintymisestä niin hyvin, etten uskonut sen ikinä olevan mahdollista. Kiitos Reetta!

Tiina, 36

Henkilökohtainen valmennus – rohkeutta oman polun kulkemiseen

Hakeuduin Reetan valmennukseen saadakseni voimaannuttavia kokemuksia ja mahdollisuuden pysähtyä merkityksellisten, mutta hyvin arkisten aiheiden äärelle. Yllätyksekseni tutustuin myös syvemmin itseeni ja sain lisää varmuutta ja uskallusta oman polkuni kulkemiseen. Ajatukseni jäsentyivät ja kirkastuivat siitä, mihin olen elämässäni menossa.

Valmentajana Reetta on välitön ja lämminhenkinen. Hänellä on kyky asettua samalle kartalle ja kuljettaa valmennettava omien kokemustensa avulla kohti itsenäisiä oivalluksia.

Petra, 39