Asiakkaiden kokemuksia Rohkeushypyn palveluista

Lue tästä asiakkaiden ja valmennettavien kokemuksia Rohkeushypyn palveluista. On helpompaa ostaa palvelu, kuten vaikkapa valmennus, kun kuulee vähän, mitä muut ovat siitä pitäneet. Ovatko he kokeneet sen hyödylliseksi ja millaisiin tilanteisiin he ovat valmennusta käyttäneet?

’Asiakkaani kertovat’ -sivulta löydät Rohkeushypyn asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden sekä valmennettavien palautteita eri kategorioista:

  • VOIMAVAROJA JA ROHKEUTTA MUUTOKSIIN – YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE
  • VIESTINTÄ- JA VUOROVAIKUTUSVALMENNUKSET YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE
  • YKSILÖVALMENNUS
  • URAVALMENNUS
  • WEBINAARIT
  • YHTEISTYÖKUMPPANIT JA -HANKKEET
  • RYHMÄVALMENNUS YKSILÖILLE

Suosituin yritysvalmennus ’Rohkeutta ja voimavaroja muutoksiin’

Rohkeushypyn suosituin työyhteisövalmennus ’Rohkeutta ja voimavaroja muutoksiin’, joka tarjoaa konkreettisia ja käytännönläheisiä työkaluja itsensä johtamiseen sekä parempaan hyvinvointiin muuttuvassa maailmassa. Alla asiakkaiden palautteita:

Reetta veti meille ”Rohkeutta ja voimavaroja muutoksiin” -valmennuksen, joka tarjosi työkaluja arjen- ja työpäivän hallintaan. Valmennus herätti, innosti ja kylvi muutoksen siemenen. Kokonaisuus oli hyvin suunniteltu asiantuntijatyötä tekeville ja tarjosi useita erilaisia ratkaisuja ajankäytön ja voimavarojen hallintaan sekä omien vahvuuksien tunnistamiseen. Reetan esiintymistapa on innostava ja sopivan rento. Hän vakuutti asiantuntijuudellaan ja sai osallistujat tosissaan pohtimaan omia toiminta- ja ajatustapoja.

Annika Myrsky, Viestintä- ja vuorovaikutusasiantuntija, Sitowise Oy

Viestintä- ja vuorovaikutusvalmennukset sekä muutosviestinnän konsultointi

Rohkeushyppy tarjoaa myyös viestintä- ja vuorovaikutusvalmennuksia sekä muutosviestinnän konsultointia. Alla muutama asiakaspalaute niistä.

Sisäisen viestinnän kehittäminen

Kotimaisen, kansainvälistyvän kasvuyrituksen sisäisen viestinnän kehittäminen ja sparraus, joka sisälsi mm. sisäisen viestintäverkoston rakentamisessa ja kokoamisessa tukemisen sekä verkoston valmentamisen. 
“Yhteistyömme Reetan kanssa oli erittäin hyödyllistä. Häneltä sai uusia 
näkökulmia ja ajatuksia sekä energiaa ja motivaatiota tekemiseen. 
Sisäisen henkilöstökyselymme tulokset myös nousivat +15 % sisäisen 
viestinnän sujuvuuden kohdalla.”

Kotimainen, kansainvälistyvä kasvuyritys

***

Rohkeutta ja luottamusta kohtaamisiin -valmennus

Reetta piti asiantuntijatiimillemme “Rohkeutta ja luottamusta kohtaamisiin” – Valmennus oli tosi toimiva kokonaisuus, jossa oli ajatusten herättelyä ja omaa osallistumista sopivassa suhteessa.

Reetta on persoonana kaikkia innostava ja myös itsensä likoon laittava valmentaja. Omien kokemuksien tuomat esimerkit luovat valmennuksen aidosti mukaansatempaavaksi kokonaisuudeksi. Voin suositella lämpimästi Reettaa valmentajana.

Marika Svärd, HR Director, Staria

Uravalmennuksen palautekeskiarvo 01-06/2021 – 4,9/5,0

Tässä muutama nosto valmennettavien palautteista:

Reetta oli ammattitaitoinen ja häneltä sai paljon konkreettisia ja hyviä vinkkejä jokaisella tapaamisella. Sain myös henkistä tukea työnhakuun, koska valmennus tuntui henkilökohtaiselta ja valmentajalla oli empaattista ymmärrystä asiasta. Piristävä ja toivoa ruokkiva vaikutus.

Reetta oli aidon kiinnostunut minusta ja tilanteestani. Keskustelut auttoivat tunnistamaan omaa osaamistani paremmin ja myös vinkkejä siihen, miten viestiä omaa osaamista hakukirjeessä sekä haastattelutilanteissa. Valmennuksesta sain lisää inspiraatiota työnhakuun sekä uskoa omiin kykyihin ja siihen, että kyllä se unelmien työpaikka vielä löytyy! 

Kohtaamisia nuorten kanssa – motivointia ja lisää työelämätaitoja

Reetta oli kutsuttu puhumaan kaarinalaisille nuorille kesätyönhakuun liittyen. Puheenvuoro oli todella kannustava ja motivoiva! Hän oli ottanut erinomaisesti huomioon kohderyhmän iän ja elämäntilanteen. Hän piti nuoret kuulijat otteessaan puheenvuoronsa loppuun asti ja antoi kultaakin kalliimpia vinkkejä sekä työnhakuun että ammatinvalintaan liittyen.

Irina Lindroos, yritysasiamies ja työllisyyskoordinaattori, Kaarinan Kehitys Oy

Lue lisää palautteita ’Asiakkaani kertovat’ -sivulta.