Julia aloitti tänään Rohkeushypyn harjoittelijana

Tänään on tärkeä päivä. Tärkeä päivä minulle, Rohkeushypylle ja nuorelle, oman alansa työelämää aloittavalle . Tänään Julia aloittaa Rohkeushypyn ihka ensimmäisenä harjoittelijana. Julia on Turun ammattikorkeakoulun toisen vuoden markkinoinnin opiskelija.

Olen niin innoissani.
Olen ollut yrittäjä nyt neljä vuotta. Nuo neljä vuotta ovat antaneet ilon ja vapauden siitä, miten saa ja voi tehdä itselleen älyttömän merkityksellistä työtä, itseään ja omaa työrytmiään kuunnellen. Nuo neljä vuotta ovat myös antaneen vastuun ja väsymyksen siitä, miten useimmat asioista tehdään yksin. 

Olen niin innoissani.
Yksi itselle sydäntä lähellä oleva asia on ollut toimia YES kummina ja näin edistää nuorten työelämätaitoja. Tähän saakka olen kiertänyt kouluissa kohtaamassa nuoria. Nyt koen ottavani seuraavan askeleen myös tällä polulla, kun avaan konkreettisesti nuorelle aikuiselle oven työelämään.

Olen niin innoissani.
Tiedän että meille tulee Julian kanssa niin huiput neljä kuukautta. Lupaan omalta osaltani tehdä parhaani, jotta tästä tulisi hyvä työelämäkokemus.

Ja onhan meillä myös yhteinen tavoite: saada homma rokkaamaan niin hyvin, että työt voisi harjoittelun jälkeen jatkua osa-aikaisena opiskelun ohessa.

Sanoinko jo, että olen innoissani.

Tervetuloa Julia!

Työyhteisövalmennus organisaatiollenne? Tarjoamme kaksinverroin enemmän Voimavaroja ja rohkeutta muuttuvaan työelämään. Tutustu työyhteisön valmennuskokonaisuuksiin Rohkea Työyhteisö -osiosta.

Kommentoi