Hanna Maskone

Kokemuksia: NLP Practitioner – kehity (työ)elämässäsi

Rohkeushyppy toteuttaa sertifioituja NLP Practitioner -koulutuksia. Seuraava NLP Practitioner -koulutus (16 päivää) alkaa Turussa 14.9.2023. Tässä NLP Practitioner -koulutukseen aiemmin osallistuneen Hanna Maskosen kokemuksia.

Rakennusalalla hallinnollisissa töissä työskentelevä Hanna Maskonen osallistui NLP Practitioner -koulutukseen lokakuussa 2021 – huhtikuussa 2022. Hanna kertoo omista havainnoistaan ja kokemuksistaan NLP Practitioner -koulutuksen ollessa puolessa välissä.

Hanna Maskone

Mikä sai sinut hakemaan NLP Practitioner -koulutukseen?

Ystäväni on opiskellut NLP:tä ja puhunut jo vuosia minulle siitä innostuneena. Hän on kertonut, miten siellä tehdään erilaisia harjoituksia, joilla on mahdollista saavuttaa itselleen tärkeitä asioita elämässään.

Keväällä 2021 bongasin maksuttoman NLP-valmennuksen (Rohkeushypyn ja Mind Managerin järjestämä) ja osallistuin siihen. Reetan ja Jennin asiantuntemus, kyky kertoa selkeästi NLP:n hyödyistä ja mahdollisuuksista niin omaan kehittymiseen kuin työelämän hyödyksi vakuutti minut. 

Olin juuri aloittanut uudessa työpaikassa, joten jäin kesän ajaksi empimään osallistumista. Kun vapaapaikkahaku elokuussa julkaistiin, ajattelin hakea sitä ja antaa elämän päättää, olisiko aikani osallistua. Kun selvisi, että sain vapaapaikan, ilokseni myös uusi työnantajani tuki osallistumista, jotta voin osallistua kurssipäiviin työajalla.

Mikä on ollut ensivaikutelmasi NLP Practitioner -koulutuksesta – millaisia kokemuksia olet tähän mennessä saanut ja mitä odotat tulevilta kurssipäiviltä?

Tosi hyvä fiilis kaiken kaikkiaan. Asioihin mennään analyyttisen pohdinnan kautta – asioita ja kokonaisuuksia palastellaan selkeästi ja ymmärrettävästi.

Kurssipäivät ovat saaneet pohtimaan paljon omaa vuorovaikutusta ja yhteistyötä muiden kanssa, niin työkavereiden kuin ystävien ja perheenjäsenten.

Tunnen, että olemme merkittävien ja isojen teemojen äärellä ja odotan innolla ja mielenkiinnolla, että päästään yhä syvemmälle tasolle kurssin edetessä.

Terveiset osallistumista harkitsevalle

Suosittelen ehdottomasti osallistumista NLP Practitioner -kurssille varsinkin, jos olet kiinnostunut reflektoimaan itseäsi suhteessa muihin. Kurssilla saa konkreettisia työkaluja lisätä itsetuntemusta ja tutkia omaa toimintaa erilaisissa tilanteissa.

Pidän erityisesti siitä, että keskustelun lisäksi saa ihan oikeasti niitä konkreettisia työkaluja ja harjoituksia, miten kehittyä ihmisenä ja kommunikoijana. Kehittymisteemat ja muutokset omassa elämässä tuntuvat usein niin suurilta, että niitä kohti on vaikeaa lähteä. Ei tiedä, miten päästä alkuun. NLP tarjoaa kuitenkin konkreettisia palapelin osasia ja omat tavoitteet eivät tunnukaan enää valtavalta vuorelta. Tulee pystyvyyden tunne ja tunne siitä, että ne ovat helpommin saavutettavissa.

Lue lisää NLP Practitioner -koulutuksen sisällöstä ja olet lämpimästi tervetullut mukaan 14.9.2023 alkavaan ryhmään!