NLP-uravalmennuspäivä keräsi yhteen rohkeita (työ)elämänsä kehittäjiä

Helatorstaina 18.5.2023 kerääntyi joukko rohkeita uraunelmoijia Rohkeushypyn NLP-valmennuspäivään Turkuun. Saimme jälleen todeta yhteisöllisyyden innostavan voiman, joka rohkaisi jokaista omien uraunelmiensa äärellä. Seuraava NLP Practitioner -koulutus (16 pvä) alkaa 14.9.2023, tervetuloa mukaan yhteiseen rohkeusmatkaan tsemppaavan ryhmän ympäröimänä!

Kun Rohkeushypyn Reetta ensimmäisen kerran astui NLP-ryhmään, taisi vuosi olla 2016. Harvassa paikassa on pystynyt tavoittamaan samanlaista hyväksyvää ja kannustavaa yhteishenkeä, joka tuntuu muodostuvan heti kuin taikaiskusta. Tämä ei sinänsä ole sattumaa, sillä olen huomannut NLP-ryhmien yksi toisensa jälkeen koostuvat itsensä ja elämänsä kehittämisestä innostuneista ihmisistä, jotka ymmärtävät yhteisön tuen merkityksen, kunkin ottaessa omia merkityksellisiä rohkeusaskeleitaan.

Samanlainen tunnelma oli aistittavissa keväisenä torstaipäivänä, kun kymmenen ennestään toisilleen tuntematonta osallistujaa saapuivat yhdessä pysähtymään, jokainen omien uraunelmiensa äärelle. Päivän keskustelujen lomassa ja toistensa (ura)tarinoita kuullessa voitiin jälleen kerran todeta, kuinka samankaltaisten asioiden äärellä vietämmekään elämää ja arkea. Välillä omien haasteiden ja pohdintojen keskellä tuntuu niin kovin yksinäiseltä, mutta heti kun näitä ajatuksia pääsee sanomaan ääneen samanhenkisten ihmisten ympäröimänä, huomaakin että olemme aivan samanlaisten asioiden äärellä. Samalla asioista tulee yhtäkkiä mahdollisia ja mielekkäitä, omasta olosta keveämpi.

NLP-valmennuspäivän aikana jokainen osallistuja pääsi pohtimaan itselleen tärkeää ja merkityksellistä, omia ainutlaatuisia vahvuuksia sekä osaamista, uraunelmia unohtamatta. Kirkastuneiden katseiden ja onnellisten hymyjen määrä yhteistä koulutuspäivää lopetellessa on se hetki, kun itse koen valtavaa merkityksellisyyttä omassa työssäni. Kuinka kiitollinen olenkaan omista rohkeista ura-askeleistani, jotka ovat tuoneet minut tähän hetkeen, näiden ihanien ihmisten uraunelmia osaltani rohkaisemaan ja mahdollistamaan.

Päivä kului aivan liian nopeasti ja tuntui vaikealta irrottaa uusista ystävistä. Onneksi syyskuussa päästään jälleen aloittamaan NLP Practitioner -koulutus, joka kestää yhteensä 16 päivää, jatkuen aina toukokuulle 2024. Noin kerran kuukaudessa keräännymme ryhmämme kanssa kahdeksi päiväksi oppimaan ja innostumaan NLP:n ihmeellisten työkalujen avulla enemmän itsestämme ja toisistamme – parempaa yhteyttä itseen ja ajatuksiin, onnistuneempia kohtaamisia toisten kanssa ja paljon konkreettisia menetelmiä ja harjoituksia kaiken tämän  mahdollistamiseen – siitä on NLP ja yhdessä kehittyminen tehty.

Nähdäänkö syyskuussa?

Lue lisää NLP Practitioner -koulutuksen sisällöstä ja hyppää rohkeasti mukaan 14.9.2023 alkavaan ryhmään!