Lahjoitamme vapaapaikan NLP Practitioner -koulutukseen – haku auki 1.8.2022 asti

Haluatko voida paremmin muuttuvassa työelämässä? Oletko kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja työelämän tulevaisuudesta? Voit olla työelämässä, vasta työelämän kynnyksellä (opiskelija) tai muutoin etsiä uutta suuntaa elämässäsi.

Haluamme lahjoittaa yhden vapaapaikan 1.9.2022 alkavaan NLP@Work Practitioner -koulutukseen, kesto 16 pvä (ovh. 1950 €). Kyseessä on hybridi-toteutus, joten osallistua voit läsnä Turussa tai verkossa mistä päin tahansa Suomea. Hakuaika päättyy 1.8.2022.

Suomen NLP-yhdistyksen suositusten mukaisessa NLP Practitioner –koulutuksessa tutustumme NLP:n perusoletuksiin, ajattelu-, vuorovaikutus- ja oppimistaitoihin. Koulutus avartaa omaa ajattelua ja antaa ennen kaikkea konkreettisia työkaluja ja menetelmiä omaan kasvuun ja kehittymiseen. NLP:n avulla saat työkaluja muutosten aikaansaamiseksi – niin henkilökohtaisella tasolla kuin vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

”Kaikki kyllä tietävät mitä pitäisi tehdä, NLP tarjoaa työkaluja siihen, miten se tehdään.”

Miten haen vapaapaikkaa?

Kuvaa 1-2 minuutin mittainen video, jossa kerrot mikä sai sinut innostumaan NLP-koulutuksesta ja mitä hyötyjä toivot saavasi. Lataa video haluamallesi alustalle, ja lähetä meille linkki osoitteeseen: nlpatwork.fi(at)gmail.com. Voit myös lähettää hakemuksesi tekstimuodossa. Hakemus saa olla vapaamuotoinen, joten tee rohkeasti itsesi näköinen hakemus. Tästä linkistä löydät ohjeet YouTube -videon laatimiseen.

Mikä NLP@Work?

NLP@Work Practitioner -koulutuskokonaisuus (16 päivää) keskittyy siihen, miten voimme voida paremmin muuttuvassa työelämässä. Koulutukseen voivat osallistua kaikki niin itsensä, työnsä kuin työelämän kehittämisestä kiinnostuneet. Voit olla työelämässä, vasta työelämän kynnyksellä tai etsit muutoin uutta suuntaa urallasi ja elämässäsi.

Koulutuksen sisältö:

Koulutuksessa tutustumme NLP:n perusoletuksiin, ajattelu-, vuorovaikutus- ja oppimistaitoihin. Koulutus avartaa omaa ajattelua ja antaa ennen kaikkea työkaluja omaan kasvuun ja kehittymiseen. NLP eli Neuro Linguistic Programming on malli siitä miten aivomme toimivat: miten opimme, ajattelemme, kommunikoimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme sekä siitä miten saamme aikaan haluttuja muutoksia.

Keskiössä on joustava mieli ja kyky tiedostaa sekä haastaa omia ajattelumalleja. 

NLP on käytännönläheinen menetelmä, joka mahdollistaa ja sujuvoittaa kehittymistä juuri sinulle sopivalla tavalla. NLP on hyvin kokemuksellinen valmennusmuoto. 

NLP  tarjoaa konkreettisia menetelmiä oppimiseen ja kehittymiseen, oman potentiaalin tunnistamiseen sekä henkilökohtaisten voimavarojen vahvistamiseen. NLP:n avulla saat työkaluja muutosten aikaansaamiseksi – niin henkilökohtaisella tasolla kuin vuorovaikutuksessa muiden kanssa. 

Koulutus on rakenteeltaan vuorovaikutteista ja kokemuksellista. Koulutuspäivien aikana teemme paljon harjoituksia ryhmissä, pareittain sekä yksin. NLP avautuu parhaiten itse tekemällä ja kokeilemalla, siksi läsnäolo koulutuspäivissä on tärkeää.

NLP-yhdistyksen suositusten mukainen

Koulutus on sisällöltään Suomen NLP-yhdistyksen suositusten mukainen ja koulutuksesta saa NLP Practitioner-todistuksen. Practitioner koulutus on NLP-koulutuspolun ensimmäinen askel ja se antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa eteenpäin NLP Master Practitioner-koulutukseen. Todistuksen saadaksesi poissaoloja saa olla enintään 2 päivää. Mikäli poissaoloja on enemmän, voidaan niiden korvaamisesta sopia erikseen. 

Koulutuksen sisältökuvaus:

JAKSO 1.  to-la 1.-3.9.2022
NLP:n TAUSTAOLETUKSET & OPPIMINEN

JAKSO 2. to-pe 29.-30.9.2022
SUJUVAMPAA VUOROVAIKUTUSTA JA YHTEISTYÖTÄ

JAKSO 3. to-pe 3.-4.11.2022
AJATUKSET – TUNTEET – TOIMINTA
KOKEMUSTEN TIEDOSTAMINEN JA MUOKKAAMINEN

JAKSO 4. to-pe 1.-2.12.2022
TAVOITTEET JA NIISTÄ MOTIVOITUMINEN

JAKSO 5. to-pe 2023
ARVOSTAVIA KOHTAAMISIA JA LISÄÄ YMMÄRRYSTÄ

JAKSO 6. to-pe 2023
MIELEN JOUSTAVUUS: AJATTELU JA USKOMUKSET

JAKSO 7. to-la 2023
SYSTEEMISYYS JA MUUTOKSET ERI TASOILLA

Koulutuspäivät syksy 2022 – kevät 2023

Koulutuspäivän kesto klo 9.00 – 16.30 (sis. tunnin lounastauon sekä kahvitauot).

To-la 1.-3.9.2022

To-pe 29.-30.9.2022

To-pe 3.-4.11.2022

To-pe 1.-2.12.2022

To-pe 2023

To-pe 2023

To-la 2023

NLP@Work Practitioner-kouluttajat

Valmennuksen järjestävät NLP@Work Practitioner-kouluttajat Jenni Kallio ja Reetta Viinanen. He  ovat työskennelleet erilaisissa organisaatioissa asiantuntijatehtävissä mm. finanssi-, teollisuus- ja tekniikan alalla. Heitä kiinnostaa NLP:n menetelmien hyödyntäminen työelämässä ja sen muutoksissa. Heidän missionaan on tarjota työkaluja siihen, miten organisaatiot ja ihmiset voivat menestyä ja voida hyvin muuttuvassa maailmassa.

Reetta Viinanen, Rohkeushyppy
NLP Trainer
Viestintäasiantuntija
Uravalmentaja

Jenni Kallio, Mind Manageri
NLP Trainer
Ratkaisukeskeinen valmentaja
Positiivisen psykologian asiantuntija
Positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen kouluttaja

 

Tutustu maksutta:
NLP@Work-verkkovalmennus (zoom)

AJATTELU   I   VUOROVAIKUTUS   I   OPPIMINEN 

Tiistaina 17.5.2022 klo 18-19:30 tai samansisältöinen valmennus keskiviikkona 18.5.2022 klo 18-19:30

Maailma ja työelämä ovat kiihtyvässä muutoksessa ja vaativat meiltä ihmisiltä jatkuvaa sopeutumista, kehittymistä ja uusien taitojen omaksumista. Miten kehittyä muuttuvan maailman mukana ja mistä löytää voimavaroja oman hyvinvoinnin tueksi? 

NLP eli Neuro Linguistic Programming on malli siitä miten aivomme toimivat: miten opimme, ajattelemme, kommunikoimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme sekä siitä miten saadaan aikaan haluttuja muutoksia. Keskiössä on joustava mieli ja kyky tiedostaa omia ajattelumalleja. NLP on käytännönläheinen menetelmä, joka mahdollistaa ja sujuvoittaa kehittymistä juuri sinulle sopivalla tavalla. NLP:tä kutsutaankin usein onnistumisen psykologiaksi. Se tarjoaa konkreettisia menetelmiä oppimiseen ja kehittymiseen, oman potentiaalin tunnistamiseen sekä henkilökohtaisten voimavarojen vahvistamiseen. 

NLP:n avulla saat työkaluja muutosten aikaansaamiseksi – niin henkilökohtaisella tasolla kuin vuorovaikutuksessa muiden kanssa. ”Kaikki kyllä tietävät mitä pitäisi tehdä, NLP tarjoaa työkaluja siihen, miten se tehdään.”

NLP@Work tarjoaa maksuttoman valmennuksen verkossa (zoom) tiistaina 17.5.2022 tai samansisältöisenä keskiviikkona 18.5.2022 klo 18-19.30, johon voit osallistua mistä päin Suomea ja maailmaa tahansa. Voit valita näistä kahdesta itsellesi paremmin sopivan ajankohdan.

Tässä 1,5 tunnin NLP-valmennuksessa:

  • Tutustut NLP-menetelmiin ja niiden konkreettisiin hyötyihin itsesi ja työelämän kehittämiseksi.
  • Saat heti mukaasi ajattelu-, oppimis- ja vuorovaikutustaitoja, joita voit soveltaa omassa arjessasi.
  • Kuulet vierailevalta asiantuntijaltamme, miten hän on hyödyntänyt NLP:n oppeja työssään. 
  • Esittelemme 1.9.2022 alkavan NLP@Work Practitioner-koulutuksen. Voit lunastaa paikkasi koulutukseen edullisempaan hintaan introon osallistumalla. 

ILMOITTAUDU mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen nlpatwork.fi(at)gmail.com, viimeistään su 15.5.2022.
Saat heti ilmoittautuessa ensimmäisen NLP-harjoituksen, jota pääset testaamaan omassa (työ)arjessasi.

Lue tästä aikaisemman vapaapaikkaopiskelijan, Hanna Maskosen, kokemuksia  NLP@Work Practitioner -koulutuksesta.

Haluamme tarjota jokaiseen NLP@Work Practitioner -koulutukseen vapaapaikan eli maksuttoman osallistumisen. Tätä voit hakea esimerkiksi, jos olet vastavalmistunut, opiskelija tai jos tilanteesi ei muutoin mahdollista kurssimaksua. Lokakuussa 2021 alkaneen NLP@Work Practitioner -koulutuksen vapaapaikan vastaanotti rakennusalalla hallinnollisissa töissä työskentelevä Hanna Maskonen. Tässä Hannan mietteitä vapaapaikkahakua harkitsevalle sekä hänen kokemuksia oman Practitioner -koulutuksen ollessa puolessa välissä.

Hanna Maskone

Mikä sai sinut hakemaan NLP@Work Practitioner -koulutukseen?

Ystäväni on opiskellut NLP:tä ja puhunut jo vuosia minulle siitä innostuneena. Hän on kertonut, miten siellä tehdään erilaisia harjoituksia, joilla on mahdollista saavuttaa itselleen tärkeitä asioita elämässään.

Keväällä 2021 bongasin maksuttoman NLP@Work -valmennuksen ja osallistuin siihen. Reetan ja Jennin asiantuntemus, kyky kertoa selkeästi NLP:n hyödyistä ja mahdollisuuksista niin omaan kehittymiseen kuin työelämän hyödyksi vakuutti minut.

Olin juuri aloittanut uudessa työpaikassa, joten jäin kesän ajaksi empimään osallistumista. Kun vapaapaikkahaku elokuussa julkaistiin, ajattelin hakea sitä ja antaa elämän päättää, olisiko aikani osallistua. Kun selvisi, että sain vapaapaikan, ilokseni myös uusi työnantajani tuki osallistumista, jotta voin osallistua kurssipäiviin työajalla.

Mikä on ollut ensivaikutelmasi NLP@Work Practitioner -koulutuksesta – millaisia kokemuksia olet tähän mennessä saanut ja mitä odotat tulevilta kurssipäiviltä?

Tosi hyvä fiilis kaiken kaikkiaan. Asioihin mennään analyyttisen pohdinnan kautta – asioita ja kokonaisuuksia palastellaan selkeästi ja ymmärrettävästi.

Kurssipäivät ovat saaneet pohtimaan paljon omaa vuorovaikutusta ja yhteistyötä muiden kanssa, niin työkavereiden kuin ystävien ja perheenjäsenten.

Tunnen, että olemme merkittävien ja isojen teemojen äärellä ja odotan innolla ja mielenkiinnolla, että päästään yhä syvemmälle tasolle kurssin edetessä.

Terveiset osallistumista harkitsevalle

Suosittelen ehdottomasti osallistumista NLP@Work Practitioner -kurssille varsinkin, jos olet kiinnostunut reflektoimaan itseäsi suhteessa muihin. Kurssilla saa konkreettisia työkaluja lisätä itsetuntemusta ja tutkia omaa toimintaa erilaisissa tilanteissa.

Pidän erityisesti siitä, että keskustelun lisäksi saa ihan oikeasti niitä konkreettisia työkaluja ja harjoituksia, miten kehittyä ihmisenä ja kommunikoijana. Kehittymisteemat ja muutokset omassa elämässä tuntuvat usein niin suurilta, että niitä kohti on vaikeaa lähteä. Ei tiedä, miten päästä alkuun. NLP tarjoaa kuitenkin konkreettisia palapelin osasia ja omat tavoitteet eivät tunnukaan enää valtavalta vuorelta. Tulee pystyvyyden tunne ja tunne siitä, että ne ovat helpommin saavutettavissa.