Lahjoitamme vapaapaikan NLP Practitioner -koulutukseen – haku auki 1.9. asti

Haluatko voida paremmin muuttuvassa työelämässä? Oletko kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja työelämän tulevaisuudesta? Voit olla työelämässä, vasta työelämän kynnyksellä (opiskelija) tai muutoin etsiä uutta suuntaa elämässäsi.

Haluamme lahjoittaa yhden vapaapaikan 8.10.2021 alkavaan NLP@Work Practitioner -koulutukseen, kesto 16 pvä (ovh. 1950 €). Kyseessä on hybridi-toteutus, joten osallistua voit läsnä Turussa tai verkossa mistä päin tahansa Suomea. Hakuaika päättyy 1.9.2021.

Suomen NLP-yhdistyksen suositusten mukaisessa NLP Practitioner –koulutuksessa tutustumme NLP:n perusoletuksiin, ajattelu-, vuorovaikutus- ja oppimistaitoihin. Koulutus avartaa omaa ajattelua ja antaa ennen kaikkea konkreettisia työkaluja ja menetelmiä omaan kasvuun ja kehittymiseen. NLP:n avulla saat työkaluja muutosten aikaansaamiseksi – niin henkilökohtaisella tasolla kuin vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

”Kaikki kyllä tietävät mitä pitäisi tehdä, NLP tarjoaa työkaluja siihen, miten se tehdään.”

Miten haen vapaapaikkaa?

Kuvaa 1-2 minuutin mittainen video, jossa kerrot mikä sai sinut innostumaan NLP-koulutuksesta ja mitä hyötyjä toivot saavasi. Lataa video haluamallesi alustalle, ja lähetä meille linkki osoitteeseen: nlpatwork.fi(at)gmail.com. Voit myös lähettää hakemuksesi tekstimuodossa. Hakemus saa olla vapaamuotoinen, joten tee rohkeasti itsesi näköinen hakemus. Tästä linkistä löydät ohjeet YouTube -videon laatimiseen.

Mikä NLP@Work?

NLP@Work Practitioner -koulutuskokonaisuus (16 päivää) keskittyy siihen, miten voimme voida paremmin muuttuvassa työelämässä. Koulutukseen voivat osallistua kaikki niin itsensä, työnsä kuin työelämän kehittämisestä kiinnostuneet. Voit olla työelämässä, vasta työelämän kynnyksellä tai etsit muutoin uutta suuntaa urallasi ja elämässäsi.

Koulutuksen sisältö:

Koulutuksessa tutustumme NLP:n perusoletuksiin, ajattelu-, vuorovaikutus- ja oppimistaitoihin. Koulutus avartaa omaa ajattelua ja antaa ennen kaikkea työkaluja omaan kasvuun ja kehittymiseen. NLP eli Neuro Linguistic Programming on malli siitä miten aivomme toimivat: miten opimme, ajattelemme, kommunikoimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme sekä siitä miten saamme aikaan haluttuja muutoksia.

Keskiössä on joustava mieli ja kyky tiedostaa sekä haastaa omia ajattelumalleja. 

NLP on käytännönläheinen menetelmä, joka mahdollistaa ja sujuvoittaa kehittymistä juuri sinulle sopivalla tavalla. NLP on hyvin kokemuksellinen valmennusmuoto. 

NLP  tarjoaa konkreettisia menetelmiä oppimiseen ja kehittymiseen, oman potentiaalin tunnistamiseen sekä henkilökohtaisten voimavarojen vahvistamiseen. NLP:n avulla saat työkaluja muutosten aikaansaamiseksi – niin henkilökohtaisella tasolla kuin vuorovaikutuksessa muiden kanssa. 

Koulutus on rakenteeltaan vuorovaikutteista ja kokemuksellista. Koulutuspäivien aikana teemme paljon harjoituksia ryhmissä, pareittain sekä yksin. NLP avautuu parhaiten itse tekemällä ja kokeilemalla, siksi läsnäolo koulutuspäivissä on tärkeää.

NLP-yhdistyksen suositusten mukainen

Koulutus on sisällöltään Suomen NLP-yhdistyksen suositusten mukainen ja koulutuksesta saa NLP Practitioner-todistuksen. Practitioner koulutus on NLP-koulutuspolun ensimmäinen askel ja se antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa eteenpäin NLP Master Practitioner-koulutukseen. Todistuksen saadaksesi poissaoloja saa olla enintään 2 päivää. Mikäli poissaoloja on enemmän, voidaan niiden korvaamisesta sopia erikseen. 

Koulutuksen sisältökuvaus:

JAKSO 1.  pe-su 8.-10.10.2021
NLP:n TAUSTAOLETUKSET & OPPIMINEN

JAKSO 2. to-pe 28.-29.10.2021
SUJUVAMPAA VUOROVAIKUTUSTA JA YHTEISTYÖTÄ

JAKSO 3. to-pe 2.-3.12.2021
AJATUKSET – TUNTEET – TOIMINTA
KOKEMUSTEN TIEDOSTAMINEN JA MUOKKAAMINEN

JAKSO 4. pe-la 7.-8.1.2022
TAVOITTEET JA NIISTÄ MOTIVOITUMINEN

JAKSO 5. to-pe 27.-28.1.2022
ARVOSTAVIA KOHTAAMISIA JA LISÄÄ YMMÄRRYSTÄ

JAKSO 6. to-pe 3.-4.3.2022
MIELEN JOUSTAVUUS: AJATTELU JA USKOMUKSET

JAKSO 7. pe-su 25.-27.3.2022
SYSTEEMISYYS JA MUUTOKSET ERI TASOILLA

 

Koulutuspäivät syksy 2021 – kevät 2022

Pe-su 8.-10.10.2021

To-pe 28.-29.10.2021

To-pe 2.-3.12.2021

Pe-la 7.-8.1.2022

To-pe 27.-28.1.2022

To-pe 3.-4.3.2022

Pe-su 25.-27.3.2022

NLP@Work Practitioner-kouluttajat

Valmennuksen järjestävät NLP@Work Practitioner-kouluttajat Jenni Kallio ja Reetta Viinanen. He  ovat työskennelleet erilaisissa organisaatioissa asiantuntijatehtävissä mm. finanssi-, teollisuus- ja tekniikan alalla. Heitä kiinnostaa NLP:n menetelmien hyödyntäminen työelämässä ja sen muutoksissa. Heidän missionaan on tarjota työkaluja siihen, miten organisaatiot ja ihmiset voivat menestyä ja voida hyvin muuttuvassa maailmassa.

Reetta Viinanen, Rohkeushyppy
NLP Associate Trainer
Viestintäasiantuntija
Uravalmentaja

Jenni Kallio, Mind Manageri
NLP Trainer
Ratkaisukeskeinen valmentaja
Positiivisen psykologian asiantuntija

 

Tutustu maksutta:
NLP@Work-valmennus

AJATTELU   I   VUOROVAIKUTUS   I   OPPIMINEN 

To 19.8. klo 18-19.30, verkkovalmennus, zoom

Maailma ja työelämä ovat kiihtyvässä muutoksessa ja vaativat meiltä ihmisiltä jatkuvaa sopeutumista, kehittymistä ja uusien taitojen omaksumista. Miten kehittyä muuttuvan maailman mukana ja mistä löytää voimavaroja oman hyvinvoinnin tueksi? 

NLP eli Neuro Linguistic Programming on malli siitä miten aivomme toimivat: miten opimme, ajattelemme, kommunikoimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme sekä siitä miten saadaan aikaan haluttuja muutoksia. Keskiössä on joustava mieli ja kyky tiedostaa omia ajattelumalleja. NLP on käytännönläheinen menetelmä, joka mahdollistaa ja sujuvoittaa kehittymistä juuri sinulle sopivalla tavalla. NLP:tä kutsutaankin usein onnistumisen psykologiaksi. Se tarjoaa konkreettisia menetelmiä oppimiseen ja kehittymiseen, oman potentiaalin tunnistamiseen sekä henkilökohtaisten voimavarojen vahvistamiseen. 

NLP:n avulla saat työkaluja muutosten aikaansaamiseksi – niin henkilökohtaisella tasolla kuin vuorovaikutuksessa muiden kanssa. ”Kaikki kyllä tietävät mitä pitäisi tehdä, NLP tarjoaa työkaluja siihen, miten se tehdään.”

NLP@Work tarjoaa maksuttoman valmennuksen verkossa (zoom) torstaina 19.8. klo 18-19.30, johon voit osallistua mistä päin Suomea ja maailmaa tahansa. Voit valita näistä kahdesta itsellesi paremmin sopivan ajankohdan.

Tässä 1,5 tunnin NLP-valmennuksessa:

  • Tutustut NLP-menetelmiin ja niiden konkreettisiin hyötyihin itsesi ja työelämän kehittämiseksi.
  • Saat heti mukaasi ajattelu-, oppimis- ja vuorovaikutustaitoja, joita voit soveltaa omassa arjessasi.
  • Kuulet vierailevalta asiantuntijaltamme, miten hän on hyödyntänyt NLP:n oppeja työssään. 
  • Esittelemme lokakuussa 2021 alkavan NLP@Work Practitioner-koulutuksen. 

ILMOITTAUDU heti mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen nlpatwork.fi(at)gmail.com, kuitenkin viimeistään ke 18.8.
Saat osallistumislinkin sekä
bonuksena jo ensimmäisen NLP-harjoituksen, jota pääset testaamaan vaikka heti.