Jos kaipaat puhujaksi tilaisuuteen aitoa, läsnäolevaa ja innostavaa esiintyjää, pyydä minut paikalle. Erityistaitoihini kuuluu kohderyhmän erinomainen huomioiminen esityksen suunnittelussa. Kaupan päälle saat sujuvasti verkostoituvan tunnelmanluojan, joka ei vain käy paikalla kääntymässä oman esityksensä ajan.

Tilaisuutesi voi olla esimerkiksi henkilöstöpäivä, työhyvinvointipäivä, yhdistyksen tilaisuus, asiakastilaisuus tai seminaari.

Kaikki tilaisuudet on mahdollista toteutta läsnä tai virtuaalisesti.

Also in English

I can keep all the speeches, workshops and coaching also in English. Please ask more from Reetta.

Rohkeutta muuttaa oma ja yhteinen työelämä

  • Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen
  • Asiantuntijabrändin rakentaminen
  • Henkilökohtaiset menestystekijäni
  • Miten tehdä oman elämänsä rohkeushyppy?
  • Viritä sisäinen tsempparisi mielenvoimalla

Tutustu Rohkeaan Reettaan tästä.

Ota rohkeasti yhteyttä.

Asiakkaani kertovat:

Lisää voimavaroja ja rohkeutta elämään

Reetta oli puhumassa ENJOn asiakasillassa ”Rohkeudesta ja henkilökohtaisista voimavaroista”.  Yhteistyö Reetan kanssa oli helppoa. Reetan toimintatapa on lämminhenkinen ja rohkaiseva. Kokemukseen perustuva puhetapa tempaisee kuulijan mukaansa ja pysäyttää kuuntelemaan. Ystävällisyys ja kauniit sanat myös kuvastavat Reetan periaatteita.

Marisa Aravena-Kivistö, aluejohtaja, ENJO Suomi

***

Motivointipuhe nuorille työnhakijoille

Reetta oli kutsuttu puhumaan kaarinalaisille nuorille kesätyönhakuun liittyen. Puheenvuoro oli todella kannustava ja motivoiva! Hän oli ottanut erinomaisesti huomioon kohderyhmän iän ja elämäntilanteen. Hän piti nuoret kuulijat otteessaan puheenvuoronsa loppuun asti ja antoi kultaakin kalliimpia vinkkejä sekä työnhakuun että ammatinvalintaan liittyen.

Irina Lindroos, yritysasiamies ja työllisyyskoordinaattori, Kaarinan Kehitys Oy