Minun_tarinani_retriitti_rohkeushyppy

Minun tarinani -retriitti

Aika: Lauantaina 6.4. klo 10-18
Paikka: Turun saaristo, Parainen (25 km Turun keskustasta)
Hirsimökki veden äärellä, kauniin luonnon keskellä

Millainen on minun tarinani – millaisille asioille sydämeni soi, mikä on henkilökohtainen panokseni maailmalle ja minkä parista voin löytää elämäntehtäväni?

Tässä samalla rentouttavassa sekä inspiroivassa retriitissä tutkitaan ja tarkastellaan erilaisin voimavaraharjoituksin omaa tähänastista elämäntarinaa ja luodaan tilaa uudelle. Vahvistetaan ylpeydellä oman tarinan parhaita käänteitä ja kumitetaan rohkeasti pois kohtia, jotka eivät enää kuulu omalle polulle. Ja ennen kaikkea, katsotaan yhdessä valoisaan tulevaisuuteen ja kirjoitetaan uusia, omannäköisiä lukuja sinun tarinaasi.

Tule selvittämään, millaisille asioille sydämesi soi, ja löydät polun kohti parasta mahdollista versiota omasta elämäntarinastasi.

Aikaa pysähtyä oman tarinasi äärelle saariston upeassa luonnossa.

Retriitti järjestetään Paraisilla, Turun saariston kauniissa ja rauhoittavassa luonnossa, veden äärellä. Mikä voisi olla parempi ympäristö puhjeta kukkaan omassa elämässään, kuin kevääseen heräävä luonto ympärillä. Minun tarinani -retriitti koostuu kiireettömyydestä, rentoutusharjoituksista, itsetuntemusta syventävistä tehtävistä ja lämminhenkisistä keskusteluista samanhenkisessä seurassa.

Kuvia retriittipaikasta:

RohkeushyppyRetriitti  retriitti 14.4.2018

Minun tarinani -retriitin ohjelmassa:

  • Voimaantumista kauniista luonnosta
  • Lempeää, kiireetöntä tunnelmaa
  • Erilaisia itsetuntemusta vahvistavia voimavaraharjoituksia
  • Ohjattuja rentoutus- ja hengitysharjoituksia
  • Vertaistukea keskusteluiden muodossa

Hinta

139,- (sis- alv 24 %)
Sis. voimavaravalmennuksen ja harjoitukset, rentoutusharjoituksia, aamukahvin, maittavan, allergiat huomioivan lounaan sekä välipalan.

Ryhmäkoko pidetään mukavan pienenä ja mukaan mahtuu ensimmäiset 8 ilmoittautunutta, varaa siis paikkasi pian.
Ilmoittaudu mukaan Rohkeusretriittiin pe 29.3. mennessä ostamalla sen Rohkeushypyn verkkokaupasta.

Tutustu Reetan muutostarinaan blogissa.
Tutustu valmentajaan – Rohkea Reetta
Lue asiakkaiden kokemuksia valmennuksista.

Voimavaroja arkeen ja muutoksiin myös Rohkeushypyn Facebookista ja Instagramista

“Tunnen keveyden lisääntyvän kehossani, kun ajan pitkin saaristotietä. Luonto ympärilläni ja silloin tällöin pilkahtava meri huuhtovat pois arjen harteiltani jo matkalla retriittiin. Voin hengittää vapaammin ja kevyemmin. Mieleni täyttyy kuplivasta ilosta ja odotuksesta. Onhan tämä päivä vain minua varten. Saan ajan ja paikan keskittyä itseeni, hyvinvointiini ja elämäniloon. Ja kuitenkin niin, että olen samanhenkisten ihmisten ympäröimänä. Saan vertaistukea ja voin uppoutua inspiroiviin keskusteluihin. Tämä kaunis kevätpäivä on omistettu minulle, ihanaa!”