”Rohkeutta yrittäjyysunelmiin”

Oletko harkinnut kevyt- tai kokopäiväistä yrittäjyyttä?

Kaipaatko rohkeutta sekä konkretiaa yrittäjyyden alkutaipaleelle?

Etsittekö yrittäjyysvalmentajaa hankkeeseen tai projektiin?


Minustako yrittäjä?

Tarjoan yksilövalmennusta sekä nykyisille yrittäjille että yrityksen perustamista harkitseville. Lisäksi valmennan ja koulutan erilaisissa yrittäjyyttä tukevissa hankkeissa.

Mitä tulee ottaa huomioon, millaisia konkreettisia askeleita tulee ottaa sekä ennen kaikkea miten lisätä henkilökohtaista rohkeutta aloittaa yritystoiminta?

Kevyt- tai hybridiyrittäjyys kiinnostaa yhä useampia, antaen lisää mahdollisuuksia, mielekkyyttä sekä lisätienestejä omalle urapolulle. Kevytyrittäjyys on helppo ja riskitön vaihtoehto joko palkkatyön, opiskelun tai eläkkeen rinnalle, ja se antaa hyvät lähtökohdat ponnistaa myös täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Kevytyrittäjyys antaa työkaluja testata omia yrittäjän ominaisuuksia ja liikeideaa turvallisesti ja hallitusti.

Ennen päätöstä lähteä yrittämään, on tärkeää kerätä konkreettista tietoa miten ja millä tavoin kannattaa lähteä liikkeelle. On hyvä selvittää kokonaiskuva niin taloudellisesti, kuin omien voimavarojen ja osaamisen näkökulmasta. Tiedon lisäksi tarvitaan siis myös itsetuntemusta sekä rohkeutta toteuttaa yrittäjyyssuunnitelmat.

Löydetään yhdessä vaihtoehtoiset tavat kulkea kohti yrittäjyyshaaveita.

Hyppää rohkeasti kohti yrittäjyysunelmiasi!

Yritysasiakkaat ja yhteistyökumppanit

Ole rohkeasti yhteydessä ja räätälöidään teille sopiva kokonaisuus!

 

Yhteistyö- ja asiakastarinat

Rohkeutta yrittäjyyttä harkitsevalle -valmennussarja, Business Oulu kevät 2022

Reetta veti BusinessOulun asiakkaille info- ja valmennussarjan aiheella ’Rohkeutta yrittäjyyttä harkitsevalle’, yhteensä 7 lähipäivää. Reetan lähestymistapa on upean käytännönläheinen tarjoten jo infoissa käytännön työkaluja omien vahvuuksien hoksauttamiseen. Valmennuksissa Reetan lempeä herättely aiheisiin toi ainekset aitoihin oivalluksiin. Yhteistyö Reetan kanssa on sujuvaa ja helppoa. Ehdoton suositukseni!
Anne Ryynänen, asiantuntija, yrityskehitys, BusinessOulu


Rohkeus uudistua -valmennuskokonaisuus Suomen Yrittäjien kanssa keväällä 2020.

Vuorovaikutteisen virtuaalivalmennus -kokonaisuuden suunnittelu ja toteutus,  joka kehitettiin nopeasti poikkeusajan alkuun yrittäjien voimavaroja, rohkeutta ja jaksamista tukemaan. 5 x 2h työpajaa, kahden viikoin välein:

  • Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen
  • Voimaa ja luottamusta omista vahvuuksista
  • Rohkea päätöksentekijä – tee parempia päätöksiä
  • Rohkea ajattelija – laajenna ajattelua ja lisää näkökulmia
  • Rohkea kokeilija – kokeilukulttuuri ja vastoinkäymisten selättäminen

Reetan kanssa yhteistyö oli innostavaa ja toimivaa. Teimme yhdessä loikan kohti virtuaalista kanssakäymistä ja toisiamme tukien onnistuimme mainiosti.
Niina Pekkala, Varsinais-Suomen Yrittäjät, Uudistumispolku, kevät 2020


Askeleet kevytyrittäjäksi -webinaari, UP Partners syksy 2022

Webinaari kävi läpi erilaisia polkuja kohti palkansaajasta kokopäiväiseen yrittäjyyteen. Se tarjosi työkaluja punnita omia vaihtoehtoja – hyppäisikö kokopäiväiseksi yrittäjäksi vai olisiko kevytyrittäjyys se itselle sopiva vaihtoehto.
Palaute 5/5


Vaihtoehtona yrittäjyys-webinaari, UP Partners syksy 2021

Webinaari kertoi Rohkeushypyn yrittäjyystarinan kautta yrittäjyyden suunnittelusta, aloittamisesta sekä ensimmäisistä vuosista. Mitä kaikkea voi ja kannattaa ennakoida, jos haluaa perustaa oman yrityksen. Yrittäjämainen asenne on hyödyksi kaikkialla, vaikka ei omaa yritystä päätyisikään perustamaan.
Palaute 5/5


YES Talk Podcast -yhteistyö

Pyysimme Reetalta neljä jaksoa yrittäjyyskasvatusaiheiseen YES Talk -podcastiimme. Reetta ideoi jaksoille teemat, tavoitteet ja rakenteen, kartoitti kanssamme haastateltavia, preppasi haastateltavat äänitystä varten ja juonsi jaksot – ja teki kaiken vankalla ammattitaidolla sekä myönteisellä ja kannustavalla asenteella. Podcastin tekeminen oli Reetalle uusi aluevaltaus, mutta hän heittäytyi ennakkoluulottomasti haasteeseen, toi persoonansa peliin ja onnistui erinomaisesti. Kiitos Reetta, toivottavasti saamme jatkossakin tehdä yhteistyötä kanssasi!

Leea Simola, viestintäpäällikkö, Valtakunnallinen YES ry

Yksilövalmennus yrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville

Valmennus on prosessi ja se myydään aina sarjoissa. Yksi tapaaminen kestää 1-1,5 tuntia, sisältäen keskustelua sekä erilaisia muutoksia aikaansaavia harjoituksia. Suositeltu tapaamistiheys on noin 1-2 krt / kk.

Hinta

Yrittäjyysvalmennus, kuluttaja-asiakkaat ja toiminimiyrittäjät (sis. alv 24%).

ROHKEUSASKEL (3 x 1h) – Hinta 399,-

ROHKEUSHYPPY (5 x 1h) – Hinta 599,-

ROHKEUSLOIKKA (9 x 1h) – Hinta 999,-

Yksilövalmennus, yritysasiakkaat
250 eur / h (+ alv 24%)

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan ja mietitään yhdessä, miten voimme tehdä rohkeita urahyppyjä!

Rohkeat Asiakkaat: Lue asiakkaiden kokemuksia valmennuksista.

Lue lisää: NLP menetelmänä.

Varaa ensimmäinen valmennus

Valmentaja Reetta Viinanen

Toimin ura-, yrittäjyys-, viestintä- sekä NLP-valmentajana, ja olen tehnyt urani erilaisissa organisaatioissa ja toimialoilla viestinnän, muutosjohtamisen sekä osaamisen kehittämisen parissa. Vuonna 2017 perustin oman yritykseni, Rohkeushypyn.

Kokemuksessani painottuvat erilaiset (työ)elämän muutostilanteet. Minulle on tärkeää auttaa ihmisiä ja organisaatioita selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutos- ja murrosvaiheista menestyvinä ja hyvinvoivina.

Valmentajana tavoitteeni on olla rohkaiseva innostaja, ja lisätä jokaisen sisäistä luottamusta ja uskoa omiin kykyihinsä sekä tarjota tähän konkreettisia työkaluja.

Lue koko uratarina ja rohkeushyppyni yrittäjäksi tästä.

 

Rohkeutta yrittäjyysunelmiin myös Rohkeushypyn Facebookista ja Instagramista