PopUp JoululaulajatRohkeushyppy

Rohkeushypyn joulutempaus – Pop Up Joululaulajat

PopUp JoululaulajatRohkeushyppy

Rohkeushypyn Pop Up Joululaulajat levittivät jouluiloa Turun keskustassa perjantaina 21.12.2018

Tunnustaudun joulufaniksi. Onhan joulu rakkauden juhla, johon kuuluu läsnäolo, lämpö ja läheisyys. Haluan omalta osaltani olla jakamassa iloa ja valoa ympärilleni. Viime vuonna toteutin ystäväni Hanna Pitkäsen kanssa Pop Up Joulurauha hyväntekeväisyystempauksen – pidimme Hansassa maksuttomia rentoutusharjoituksia, joilla halusimme tarjota hetken hengähdystauon joulukiireiden keskelle. Tämän vuoden joulutempaus yhdistää kaksi jouluista ideaa ja intohimoani.

Olen aikoinaan ollut musiikkiluokalla, mutta sitten laulaminen jäi moneksi vuodeksi. Tänä vuonna herättelin lapsuuden harrastuksen ja aloitin jälleen kuoron. Lisäksi minulla on yksi pahe, romanttiset jouluelokuvat. Aloitan niiden katsomisen jo ajoissa marraskuussa. Niissä näkee aina jouluisia kuoroja, jotka kiertävät kaduilla laulamassa. Ja siitä se idea sitten lähti – Pop Up Joululaulajat.

Pop Up Joululaulajat haluavat tuoda ihmisille joulun tunnelmaa sekä levittää laulun avulla iloa ja valoa jokaiseen sydämeen. Laulaminen on ennen kaikkea ilmaisukanava, jolla voi välittää erilaisia tunteita. Itselläni on ollut pitkään uskomus, etten osaa laulaa. Nyt olen heittänyt sen romukoppaan ja hoilaan rohkeasti täydestä sydämestä ja silkasta laulamisen ilosta.

Mukaan ideaa toteuttamaan löytyi jälleen ihana ja rohkea ystävä Hanna Hämäläinen. Lisäksi kuoroon liittyi innokkaita tonttutyttöjä, Oona Hämäläinen, Joanna Viinanen sekä Sanja Rainio.

Pop Up Joululaulajat kiertelivät Turun keskustassa perjantaina 21.12. klo 17–20 välisenä aikana talvisessa lumisateessa laulamassa tuttuja ja helppoja joululauluja, toivottaen jokaisen liittymään mukaan yhdessä laulamaan. Saimme osaksemme paljon hymyjä, vilkutuksia ja peukkuja. Uskalsipa muutamaa rohkea liittyä myös mukaan laulamaan.

Tunnelmallista joulunaikaa just Sulle <3 

Rohkeushypyn valmennukset 2019 – tuu mukaan:

Tulevaisuuden työyhteisötaidot – workshopsarja:
WS 4 -17.1.2019 Yhteisöllinen työelämä on tie menestykseen
WS 5 – 7.2.2019 Dynaaminen johtajuus tulevaisuuden työelämän ytimessä

Lue lisää ja varmista paikkasi tästä.

Yritysvalmennukset

Tulevaisuuden työyhteisötaidot, henkilökohtainen kehittyminen yhteisön kehittymisen tukena, viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Valmennukset jokaiselle

Voimavaroja ja rohkeutta muutoksiin -ryhmävalmennus 16.1. / 30.1. / 13.2.2019
Lue lisää ja varmista paikkasi tästä.

Henkilökohtainen valmennus

Rohkeusretriitti 6.4.2019

Tutustu asiakkaiden kokemuksiin valmennuksista.
Tutustu valmentajaan – Rohkea Reetta ja hänen henkilökohtaiseen muutosmatkaansa.

Voimavaroja arkeen ja muutoksiin Rohkeushypyn Facebookista ja Instagramista

Kommentoi