Rohkeusmentorin yrittäjyysvalmennus

Rohkeushyppy toimii Rohkeusmentorina yhdessä yrittäjyysvalmentaja Virpi Fagerströmin kanssa. Olemme mukana Pirkanmaan yrittäjille suunnatussa Yrittäjyysbuustissa.

Kauttamme voi suorittaa seuraavia yrittäjyysvalmennuskokonaisuuksia:

 • Rohkeutta ja mentorointia – nosta liiketoimintasi seuraavalle tasolle!  
 • Rohkeutta ja mentorointia – vauhdita yrityksesi myyntiä ja markkinointia!  
 • Rohkeutta ja mentorointia – yrittäjän tuki ja verkostot kuntoon!  

 

 

 

 

 

 

Kuka voi hakeutua Yrittäjyysbuustiin?

Maksuton Yrittäjyysbuusti-valmennus on suunnattu Pirkanmaan alueen TE-keskuksen asiakkaille, alle vuoden toiminnassa olleille yrittäjille. Lue lisää täältä.

Rohkeusmentorin yrittäjyysvalmennus –  palvelut kaikille

Voit myös ostaa yrittäjyysvalmennusta suoraan Rohkeusmentoreilta.

Ole rohkeasti yhteydessä ja räätälöidään sinulle sopiva kokonaisuus: rohkeusmentori(at)gmail.com.

Yrittäjyysvalmennuskokonaisuudet

Rohkeutta ja mentorointia – nosta liiketoimintasi seuraavalle tasolle!  

Haluatko kehittää liiketoimintaasi ja saada lisää rohkeutta ja buustia omaan tekemiseen? Ehkä on aika ottaa seuraava kehitysaskel yrityksen toiminnassa ja kirkastaa tulevaisuuden suuntaa. Tule kehittymään ja sparraamaan liiketoimintasi uudelle tasolle!   

Käytännönläheinen valmennus kirkastaa tavoitteesi ja antaa sinulle rohkeutta toimia. Pääset eroon liiketoiminnan esteistä ja löydät keinot kehittyä. Lähde haastamaan itseäsi, lisäämään osaamistasi sekä ammatillista luottamustasi.

Haasta ja sparraa omaa ajattelua – nosta yrityksesi uudelle tasolle!   

Valmennuksen tavoitteet   

Kirkasta liiketoimintasi tulevaisuuden suunta ja voita haasteet, jotka estävät sinua menestymästä täydellä potentiaalilla. Pureudumme valmennuksessa valitsemiisi kehitysalueisiin, kuten:     

 • Liiketoiminnan suunnan kirkastaminen  
 • Palvelujen kehittäminen ja liiketoiminnan kannattavuus  
 • Yrittäjänä ja/tai johtajana kehittyminen sekä henkilöstön osaaminen  
 • Työn viisaampi kokonaisorganisointi 
 • Toimintaprosessien ja -ympäristön kehittäminen 
 • Tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnassa   

Valmennuksen toteutus  

Valmennus tarjoaa kattavan kehittämispaketin liiketoimintasi tueksi. Saat henkilökohtaista mentorointia ja pääset sparraamaan ajatuksia valmennuksessa.  Monimuoto-valmennus yhdistää yksilöohjausta, itsenäistä verkko-opiskelua sekä ryhmävalmennusta.   

Tervetuloa kehittymään yhdessä ja nostamaan yritystoimintasi seuraavalle tasolle! 

 

Rohkeutta ja mentorointia – vauhdita yrityksesi myyntiä ja markkinointia!  

Etsitkö tehokasta tapaa kasvattaa liiketoimintaasi, lisätä myyntiäsi ja vahvistaa markkina-asemaasi? Tule vauhdittamaan ja sparraamaan myyntisi ja markkinointisi uudelle tasolle. Autamme sinua menestymään ja löytämään ratkaisuja. 

Käytännönläheinen valmennus kirkastaa tavoitteesi ja antaa sinulle rohkeutta myydä ja markkinoida. Lähde haastamaan itseäsi, lisäämään osaamistasi sekä ammatillista kehittymistäsi.  

Haasta ja sparraa omaa ajattelua – vauhdita myyntiä ja markkinointia!  

Valmennuksen tavoitteet  

Kirkasta myyntisi ja markkinointisi tulevaisuuden suunta. Uudista strategiasi, lisää ymmärrystä asiakastarpeista ja tee valintoja saavuttaaksesi tavoitteesi. Pureudumme valmennuksessa valitsemiisi kehitysalueisiin, kuten:   

 • Erotu kilpailijoista kirkastamalla arvolupauksesi ja rakenna pitkäaikaisia asiakasasuhteita  
 • Löydä liiketoimintaasi tukevat markkinointistrategiat ja digitaaliset markkinointikanavat  
 • Kehitä myyntitaitojasi, jotka auttavat sinua voittamaan asiakkaiden luottamuksen  
 • Rakenna henkilö- tai yritysbrändiäsi
 • Hinnoittele viisaasti ja lisää kannattavuutta
 • Hyödynnä tekoälyä myynnissä ja markkinoinnissa   

Valmennuksen toteutus  

Valmennus tarjoaa kattavan kehittämispaketin myynnin ja markkinoinnin tueksi. Saat henkilökohtaista mentorointia ja pääset sparraamaan ajatuksia valmennuksessa. Monimuoto-valmennus, joka yhdistää yksilöohjausta, itsenäistä verkko-opiskelua sekä ryhmävalmennusta.

Tervetuloa kehittymään yhdessä ja vauhdittamaan yrityksesi myyntiä ja markkinointia! 

 

Rohkeutta ja mentorointia – yrittäjän tuki ja verkostot kuntoon!  

Millaisia tukijoukkoja tarvitset yrittäjänä? Entä miten huolehtia itsestä sekä oman osaamisen kehittämisestä ja johtaa työtä optimaalisesti. Mistä löytää omaa toimintaa parhaiten hyödyntävät tahot ja toimijat?

Käytännönläheinen valmennus kirkastaa tavoitteesi ja antaa sinulle rohkeutta toimia. Löydät verkostot, jotka tukevat juuri sinun liiketoimintaasi. Lähde lisäämään osaamistasi sekä ammatillista kehittymistäsi.

Haasta ja sparraa omaa ajattelua – Vie verkostosi uusille urille!

Valmennuksen tavoitteet  

Kartoitamme voimavarakeskeisesti parhaat kumppanuudet ja verkostot yritystoimintasi tukemiseen, jotta voit keskittyä olennaiseen ja kasvattaa liiketoimintaasi menestyksekkäästi. Pureudumme valmennuksessa valitsemiisi kehitysalueisiin, kuten:

 • Miten kehität osaamistasi ja työskentelytapojasi?
 • Oman työn viisaampi organisointi
 • Millaiset verkostot, kumppanuudet ja ulkoistukset tukevat liiketoimintaasi?
 • Miten löydät ja rakennat tukiverkostoja?
 • Miten toimit verkostoissa ja saat parhaan hyödyn niistä?
 • Tekoäly yrittäjän toiminnan tukena

Valmennuksen toteutus 

Valmennuksemme kirkastaa tavoitteesi ja antaa sinulle rohkeutta toimia ja vaikuttaa verkostoissa. Saat henkilökohtaista mentorointia ja pääset sparraamaan ajatuksiasi valmennuksessa.

Monimuoto-valmennus, joka yhdistää yksilöohjausta, itsenäistä verkko-opiskelua sekä ryhmävalmennusta.   

Tervetuloa kehittymään yhdessä ja viemään verkostosi uusille urille!

Rohkeusmentorin yrittäjyysvalmentajat

Reetta Viinanen, Rohkeushyppy

Toimin yrittäjyys-, ura-, viestintä- sekä NLP-valmentajana, ja olen tehnyt urani erilaisissa organisaatioissa ja toimialoilla viestinnän, muutosjohtamisen sekä osaamisen kehittämisen parissa. Vuonna 2017 perustin oman yritykseni, Rohkeushypyn.

Kokemuksessani painottuvat erilaiset (työ)elämän muutostilanteet. Minulle on tärkeää auttaa ihmisiä ja organisaatioita selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutos- ja murrosvaiheista menestyvinä ja hyvinvoivina.

Valmentajana tavoitteeni on olla rohkaiseva innostaja, ja lisätä jokaisen sisäistä luottamusta ja uskoa omiin kykyihinsä sekä tarjota tähän konkreettisia työkaluja.

Toimin YES Kummina tukien nuorten yrittäjyys- ja työelämätaitoja. Minut palkittiin tästä työstä valtakunnallisesti – Vuoden YES Kummi 2020.

Lue koko uratarina ja rohkeushyppyni yrittäjäksi tästä.

 

 

Virpi Fagerström, Ergomentor Oy

Toimin kouluttajana, yrittäjänä ja valmentajana. Olen sosiaali-, terveys- ja koulutusalan osaaja, joka on erikoistunut myyntiin ja markkinointiin, työn kehittämiseen, ergonomiaan, työturvallisuuteen ja hyvinvointiin. Viime aikoina olen perehtynyt työssäni ja opinnoissani johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Olen toiminut erilaisissa organisaatioissa asiantuntijana tai esihenkilönä. Vuonna 2014 perustin oman yritykseni, Ergomentor Oy:n. 

Kokemuksessani painottuvat erilaiset (työ)elämän tutkimus- ja kehittämistilanteet sekä vahva koulutusosaaminen. Minulle on tärkeää tukea ja kannustaa ihmisiä ja organisaatioita kehittämään osaamistaan tai toimintansa. Kaiken keskiössä on työn inhimillisyys, tehokkuus ja sujuvuus – kokonaisvaltainen ergonomia! 

Valmentajana tavoitteeni on olla kannustava mentori, ja tukea osallistujan tavoitteiden saavuttamista ja uskoa unelmiensa saavuttamiseen sekä tarjota tähän uusia näkökulmia ja ideoita. 

Rohkeutta yrittäjyysunelmiin myös Rohkeusmentorin Facebookista ja Instagramista