Voimavaroja ja rohkeutta kiitollisuudesta -verkkovalmennusillat x 3

”Mitä hyvää sinulle kuuluu tänään? Kun maailman ympärillä muuttuu ja luo epävarmuutta, voit aina valita, millaisin silmin katsot maailmaa. Keskitetään yhdessä huomio hyvään.

Tervetuloa Rohkeushypyn “Voimavaroja ja rohkeutta kiitollisuudesta” -verkkovalmennusiltoihin, jotka järjestetään etäläsnä verkossa. Tässä valmennuksessa tarkastelemme maailmaa yhdessä kiitollisuuden kautta ja muistutamme itseämme kaikesta siitä hyvästä, jota elämä meille kaikesta huolimatta tarjoaa – myös muutosten ja epävarmuuden keskellä. Tämän lisäksi saat tärkeää vertaistukea oman yhteisön muodossa.

Kokoamme yhdessä henkilökohtaisen kiitollisuuskarttasi sekä teemme erilaisia kiitollisuusharjoituksia. Mukana myös mieltä ja kehoa rauhoittavia läsnäoloharjoituksia. Pidämme koko valmennuksen ajan (17.9.-29.10.) kiitollisuuspäiväkirjaa.

Tämän valmennuksen avulla:
1. Opit keskittämään huomiosi tietoisesti asioihin, joista voit olla kiitollinen.
2. Laadit oman elämäsi kiitollisuuskartan.
3. Tutustut erilaisiin läsnäoloharjoituksiin, joiden avulla lisäät kiitollisuutta.

Aikataulu:
Torstai 17.9.2020, klo 17.30-19.30
Torstai 8.10.2020, klo 17.30-19.30
Torstai 29.10.2020, klo 17.30-19.30

Hinta:
Voimavaroja ja rohkeutta kiitollisuudesta -valmennuksen kokonaishinta 59 euroa (sis. alv 24%).

Ilmoittaudu mukaan ostamalla valmennus Rohkeushypyn verkkokaupasta torstaina 10.9.2020 mennessä.

Valmentajat

Rohkeushyppy toteuttaa valmennuksen yhteistyössä Jenni Kallion kanssa. Rohkeushypyn Reetta on itse käynyt läpi henkilökohtaisen muutosprosessin, ja johdattaa sinut nyt oppiensa ja hyväksi havaitsemiensa NLP-menetelmien kautta kiitollisuuden äärelle. Jenni ammentaa valmentajana työssään NLP:n lisäksi positiivisen psykologian asiantuntijuuttaan.

Lisätiedot: reetta(at)rohkeushyppy.fi tai 040 455 3560

***

Korjaussarja – Äijien voimavaravalmennusryhmä – marraskuu 2019 – tammikuu 2020

Miten löytää itsestään paras vääntö arjen ristipaineissa? Mistä voimaa ja itseluottamusta antaa parhaansa niin töissä kuin kotona? Onko aina pakko jaksaa painaa? Mitä, jos työ ei enää tunnu merkitykselliseltä, mutta rohkeus ei ihan vielä riitä muutokseen.

Tervetuloa äijien omaan valmennusryhmään löytämään konkreettisia työkaluja oman jaksamisen ja henkisen suorituskyvyn parantamiseen!

Urheilijat valmentavat kehon lisäksi mieltään parantaakseen suoritustaan ja saavuttaakseen menestystä. Nuoret leijonat ovat saavuttaneet MM-kultaa keskittymällä fyysisen taidon ohella henkiseen suorituskykyyn. Liike-elämän johtajat käyvät sparrauksessa siinä missä kuntosalilla.

On huomattu, miten henkilökohtaisen menestyksen ja hyvinvoinnin avaimet löytyvät oman mielen voimasta ja sisäisestä vahvuudesta.

Tule virittämään itsesi huippukuntoon rennossa äijäporukassa. Korjaussarja -voimavaravalmennuksessa saat luvan kanssa pysähtyä ottamaan selvää, missä ovat sinun vahvuutesi ja menestyksesi avaimet. Saat myös konkreettisia keinoja rentoutumiseen sekä stressin vähentämiseen. Valmennus tarjoaa helppoja työkaluja sekä harjoituksia. Ryhmän vertaistuki on myös aina plussaa.

Ja ei, täällä ei tarvitse istua ringissä ja jakaa kokemuksiaan. Jokainen valmennuskerta sisältää ajatuksia herättelevän teoriaosuuden, jonka jälkeen tehdään yksilö- tai pariharjoituksia. Jokainen saa tehdä valmennuksestaan juuri oman näköisensä eikä omia asioitaan tarvitse jakaa toisille, jos se ei tunnu luontevalta.

Aikataulu

Valmennus starttaa marraskuussa 2019 ja se sisältää 3 x 2 tunnin ryhmävalmennuksen.

Keskiviikko 20.11.2019 klo 18-20
Keskiviikko 11.12.2019 klo 18-20
Keskiviikko 8.1.2020, klo 18-20

Hinta

3 x 2h (Yht. 6h) ryhmävalmennus 145,-

Ilmoittautuminen

Mukaan pääset ostamalla valmennuksen Rohkeushypyn verkkokaupasta su 17.11. mennessä.

***

Valmentaja Reetta Viinanen

Reetta on motivoiva ja tsemppaava valmentaja, joka haastaa jokaista ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan. Hän haluaa tarjota konkreettisia ja jokaisen arkeen soveltuvia työkaluja ja vinkkejä henkisen suorituskyvyn parantamiseen sekä henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja elämästä nauttimisen lisäämiseksi.

Reetta on elänyt mukana monessa muutoksessa; asunut monella paikkakunnalla ja ulkomailla, tukenut huippu-urheilijoita sekä sujuvoittanut organisaatioiden erilaisia muutostilanteita. Yksi suuri henkilökohtainen muutospolku sai alkunsa, kun Reetta kouluttautui vuonna 2016 voimavaravalmentajaksi ja vaihtoi viestintäasiantuntijan työn kansainvälisessä konsernissa yrittäjyyteen.

Valmennettavien kokemuksia

– Vahva ja varaukseton suositus Rohkeushypyn ryhmävalmennukselle. Mukaan tarttui runsaasti konkreettisia työvälineitä oman ajattelun kehittämiseen ja muutoksen edistämiseen.
Ville, 29

Yksilövalmennus

Eikö ryhmä ole sinun juttusi? Tutustu myös henkilökohtaiseen valmennukseen. Se tarjoaa juuri sinun elämäntilanteeseesi räätälöityä sparrausta.

voimavaroja_muutoksiin_syysloka2019

Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen -ryhmävalmennus

Suuren suosion saavuttanut Rohkeushypyn kaikille avoin ryhmävalmennus ‘Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen’ – syys-lokakuun 2019 ryhmä käynnissä. Tämän jälkeen valmennus siirtyy verkkovalmennukseksi – seuraa ilmoittelua.

Kaikille avoin ryhmävalmennus, joka sisältää 3 ryhmätapaamista.

Kaipaatko muutosta elämääsi? Junnaatko paikoillasi ja ehkä haaveilet uusista tuulista työurallasi. Vai kaipaatko voimavaroja parisuhteeseen, suhteeseen omiin vanhempiin tai ystäviin. Tai tuleeko sinun tehdä välttämättömiä muutoksia arjessa oman terveytesi vuoksi? Onko elämä vain vienyt sinua eteenpäin suuntaan, joka ei enää tunnu omalta.

Tunnet tai tiedät, että kaikki ei ole hyvin. Ahdistus, tyytymättömyys ja väsymys on lisääntynyt elämässäsi ja sinun on vaikeaa löytää positiivisia ajatuksia. Elämästä on tullut suorittamista ja selviytymistä ilman nautintoa ja iloa. Stressitasosi ovat jatkuvasti korkealla ja kiire painaa päälle.

Saatat jopa tietää, mitä sinun tulisi tehdä, mutta sinulla ei ole työkaluja, voimavaroja tai rohkeutta noiden pienten tai suurten muutosten toteuttamiseksi.

Lähde mukaan muutosmatkalle, jonka avulla löydät uutta suuntaa elämällesi sekä voimavaroja sen toteuttamiseksi. Päätä, että tästä lähtien elät elämääsi tasapainoisena, energisenä ja hyvinvoivana. Valmennuksen avulla saat tukea, itseluottamusta ja motivaatiota oman polkusi löytämiseksi ja kulkemiseksi.

Valmennukseen osallistuneet kertovat:

– Vahva ja varaukseton suositus Voimavaroja ja rohkeutta muutoksiin -ryhmävalmennukselle. Mukaan tarttui runsaasti konkreettisia työvälineitä oman ajattelun kehittämiseen ja muutoksen edistämiseen.
Ville, 29

– Valmennuksen sisältö on elämännäköinen ja Reetta on ihana ja hersyvä valmentaja.
Raija, 62

– Kiitos ihanasta, innostavasta ja voimaannuttavasta valmennuksesta. Reetta on valmentajana kannustava ja helposti lähestyttävä.
Tiia, 35 

– Huikea kokemus! Ihanan terapeuttista, rentoa, avointa ja parantavaa. Olisin jatkanut tätä pidempäänkin.
Saija, 37

– Hyvin fasilitoitu valmennus. Antoisia keskusteluita. Jäi tosi positiivinen fiilis!
Marja, 43

 

Ryhmävalmennus – sisältö:

Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen -valmennus sisältää kolmen ryhmätapaamisen sarjan Turussa, ja jokainen valmennus kestää 2,5 tuntia. Valmennus sisältää helppoja ja käytännönläheisiä yksilö- ja pariharjoituksia. Tämän lisäksi saat vertaistukea ryhmäkeskusteluiden muodossa. Keskitymme myös stressin vähentämiseen erilaisilla rentoutumis- ja mielikuvaharjoituksilla.

Valmentaja Reetta on itse käynyt läpi henkilökohtaisen muutosprosessin, ja johdattaa sinut nyt oppiensa ja hyväksi havaitsemiensa NLP-menetelmien kautta omaan muutosprosessiisi.

Valmennus sopii aivan jokaiselle, tule siis rohkeasti mukaan. Sinulla on lupa tehdä muutosmatkastasi juuri sinun näköisesi ja se tulee viemään juuri niin kauan kuin on tarpeen. Osallistut valmennukseen täysin itseäsi varten ja saat tehdä sitä juuri omalla tavallasi.

Ryhmätapaamiset Turussa:

Keskiviikko 11.9.2019, klo 17.30-20.00
Keskiviikko 25.9.2019, klo 17.30-20.00
Keskiviikko 9.10.2019, klo 17.30-20.00

Hinta:

Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen -valmennuksen kokonaishinta 159 euroa (sis. alv 24%).

Hinta sisältää kolme ryhmävalmennusta (yht. 7,5 h), helpot ja käytännönläheiset yksilö- ja paritehtävät sekä rentoutusharjoituksia stressin vähentämiseksi. Lisäksi saat arvokkaan ryhmän vertaistuen.

Ilmoittautuminen:

Voit ilmoittautua valmennukseen ostamalla sen Rohkeushypyn verkkokaupasta. Verkkokaupassa maksutapoina toimivat kaikki kotimaiset maksutavat sekä osamaksu. Hyppää rohkeasti mukaan ja osta valmennus tästä.

Tule rohkeasti mukaan hakemaan työkaluja, voimavaroja sekä rohkeutta henkilökohtaiseen muutokseesi!
Lisätiedot: reetta(at)rohkeushyppy.fi tai 040 455 3560

Kuukausittaiset valmennusillat

Kaipaatko helppoa askelta voimavaraharjoittelun pariin. Osallistu Rohkeushypyn avoimiin, kuukausittaisiin valmennusiltoihin.
Lue lisää tästä.

Tutustu Reetan muutostarinaan blogissa.
Tutustu valmentajaan – Rohkea Reetta
Lue asiakkaideni kokemuksia valmennuksesta.

Voimavaroja ja rohkeutta arkeen sekä muutoksiin myös Rohkeushypyn Facebookista ja Instagramista