Rohkea Sinä – ryhmävalmennuskokonaisuudet:

Rohkeushyppy järjestää erilaisia ryhmävalmennuksia sekä läsnä- että verkkovalmennuksina.

Seuraava NLP@Work Practitioner -koulutus alkaa 1.9.2022 hybridinä: läsnä Turussa, etänä mistä tahansa.
Ilmoittaudu mukaan nlpatwork.fi(at)gmail.com.

Aikaisemmat ryhmävalmennukset:

  • NLP@Work Practitioner -koulutus, 8.10.2021 – 3.4.2022
  • Rohkeusmatka, virtuaalivalmennus Facebook-ryhmässä, maaliskuu 2021
  • Voimavaroja ja rohkeutta kiitollisuudesta -verkkovalmennus, 3 x 1,5h, syksy 2020
  • Korjaussarja: äijien oma voimavaravalmennus, läsnävalmennuksena, marraskuu 2019 – tammikuu 2020
  • Kuukausittaiset läsnävalmennusillat, 2018-2020, vaihtuvin aihein:
   • Year plan 2020 & Unelmakarttailta
   • Kohti tavoitteita: tavoitteet ja niistä motivoituminen
   • Omat menestystekijäni – vahvuudet, kyvyt ja osaaminen
   • Enemmän energiaa
   • Viritä sisäinen tsempparisi
   • Kepeä kesäilta saaristossa
   • Suunta syksylle
   • Sujuvaa vuorovaikutusta ja yhteistyötä
 • Retriitit Turun saaristossa vuosina 2017-2020
 • Tulevaisuuden työyhteisötaidot -workshopsarja

Rohkeusmatka – verkkovalmennus

Maaliskuussa 2021. Voit osallistua Facebookin kautta mistä tahansa.

Lähdetäänkö yhdessä rohkeusmatkalle? Minne olemme matkalla ja miten se on mahdollista – eihän lentokoneetkaan lennä. Tämä matka onkin varsinainen seikkailu, täynnä elämyksiä ja yllätyksiä. Tämä on matka itseen.

Yksin tämä matka saattaa olla jopa liian jännittävä. Siksi on tärkeää ottaa mukaan hyvä matkaseura. Turvallinen, luottamuksellinen, lämminhenkinen. Myötätuntoinen, rohkaiseva ja toisiaan tsemppaava.

Vaikka matka itseen on ainutlaatuinen ja saat tehdä sen juuri omalla tavallasi, on siinä myös yllättävän paljon samaa muiden kanssakulkijoiden kanssa. Niinpä jo se, että pääsee jakamaan omia ajatuksia, epäröintejä, onnistumisia ja tunteita matkansa varrella, tekee kaikesta helpompaa. Matkalaukku ei tunnu enää niin painavalta. Saa kantoapua.

Ja muistathan, että voit tehdä rohkeusmatkaa kaikessa rauhassa itsesi kanssa tai tarpeen tullen jakaa sitä kanssakulkijoiden kanssa. Tapa on vapaa ja sinun päätettävissäsi.

Lähdetään siis matkaan. Tämä on myös siitä vapauttava reissu, ettet tarvitse mitään mukaasi. Laukut olet pakannut jo elämäsi aikana. Nyt riittää halu lähteä matkaan. Ja kaikki muu sujuu itsestään.

Rohkeushyppy ja Reetta huolehtivat kokeneina matkanjärjestäjinä kaikesta muusta. Olet hellissä ja varmoissa käsissä. Tervetuloa levittämään siipesi ja hyppäämään kyytiin 🤍

Mikä on Rohkeusmatkan määränpää?

Tämä on seikkailu, jonka määränpäätä ei edes kuulu tietää.

Rohkeusmatkan tavoitteena on kuitenkin se, että matkan jälkeen olet löytänyt:

💎 Kykyä hyväksyä itsesi sekä elämäsi kokonaisuutena

💎 Viisautta nähdä ne asiat, joita et voi muuttaa

💎 Selkeyttä siihen, millaisia muutoksia kaipaat elämääsi

💎 Voimavaroja, rohkeutta ja konkreettisia työkaluja toteuttaa näitä muutoksia

💎 Parasta matkaseuraa ikinä

Mitä Rohkeusmatka sisältää?

 • Neljän viikon virtuaalimatkan, jossa jokaisena viikkona keskitytään yhteen osa-alueeseen henkilökohtaisen kasvusi matkalla
 • Saat työkaluja 1) hyväksyä itsesi ja elämäsi, juuri sellaisena kuin olet ja se on 2) voimavaroja ja rohkeutta kaipaamiisi muutoksiin 3) viisautta nähdä, mitä voi ja kannattaa muuttaa ja mitkä osat tulee hyväksyä osana itseäsi ja elämääsi 4) ja ennen kaikkea konkreettiset työkalut siihen, MITEN tämä tehdään

 

Matkan käytännönjärjestelyt:

 • Lentokoneena ja majoituksenamme toimii Facebookin suljettu, yksityinen ryhmä, jonne liityt matkalippusi lunastettuasi.
 • Voit lunastaa ykkösluokan matkalipun tai ykkösluokan All inclusive -matkalipun
 • Kaikki matkaliput sisältävät seuraavan retken itseen:
  • Viikottainen video, jossa viritetään ajatukset kuhunkin kasvun teemaan. Videolla saat alustuksen ja apukeinot lähteä pohtimaan omaa elämääsi kunkin teeman kautta. Matkaoppaanasi kerron tarinoita ja käytännön esimerkkejä elävästä elämästä, joiden avulla sinun on helpompaa päästä kiinni kuhunkin aiheeseen.
  • Viikottainen tehtävä, jonka kautta pääset pohtimaan teemaa syvemmin itsesi ja oman elämäsi kautta.
  • Viikottainen facebook live-valmennustunti, jossa on mahdollisuus keskustella ja kysyä aiheesta lisää ja jakaa omia nousseita ajatuksia ja fiiliksiä – niin Reetan kuin muiden matkakumppaneiden kanssa. Live-valmennus jää myös tallenteena ryhmään ja voit katsoa sen, kun sinulle sopii
  • Osallistavia kyselyitä

All inclusive -matkalippu sisältää yllä olevien lisäksi tunnin henkilökohtaisen valmennuksen joko puhelimitse tai etänä videon kera.

Matkaoppaasi Rohkea Reetta

Saat matkaoppaaksesi rohkaisevan, tsemppaavan sinuun ja kykyihisi täysillä uskovan matkaoppaan, joka ymmärtää elämän olevan sekä – että: iloa ja surua, onnea ja epäonnea, hyviä ja huonoja päiviä, tunteita, joiden kanssa pystyy olemaan ja tunteita, joiden alle kaatuu. Muutoksia, joita on itse valinnut ja sitten niitä, jotka tulevat annettuina ja joiden kanssa tulee vain oppia elämään. Onneksi on olemassa konkreettisia työkaluja tätä prosessia helpottamaan.

Matkaoppaan, joka tietää, että kaikki voimavarat ja rohkeus ovat jo sinussa – joskus niiden esiin kaivamiseen kaipaa vain hieman ymmärtäväistä olkapäätä, eteenpäin tuuppaavaa tukea ja konkreettisia ja oivaltavia työkaluja.

💎 Konkretiatakuu – kaikki tietää, MITÄ pitäisi tehdä, tule saamaan työkalut siihen MITEN se tehdään 💎

 

Matkalippujen hinnat:

Ykkösluokan matkalippu – 49 €

Sis. Neljän viikon valmennuksen, 4 x video, 4 x harjoitus, 4 x facebook live-valmennus, osallistavat kyselyt.

Ykkösluokan All inclusive matkalippu – 99 €

Sis. Neljän viikon valmennuksen, 4 x video, 4 x harjoitus, 4 x facebook live-valmennus, osallistavat kyselyt JA 1h henkilökohtainen valmennus (puhelin tai video)

 

Matkan varaus:

Varaa paikkasi elämäsi tärkeimmälle matkalle pe 26.2.2021 mennessä Rohkeushypyn verkkokaupasta. Tällä matkalla jokainen matkustaa ykkösluokassa. Voit kuitenkin valita lisäksi vielä All inclusive -lipun:

Ostan Ykkösluokan matkalipun 49 eur TÄSTÄ.

Ostan Ykkösluokan All inclusive -matkalipun 99 eur TÄSTÄ

Tutustu matkaoppaaseenkaikki alkoi Reetan rohkeushypystä!

Lue valmennettavien palautetta ja kokemuksia Reetasta ja aiemmista valmennuksista.

voimavaroja_muutoksiin_syysloka2019

Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen -ryhmävalmennus

Suuren suosion saavuttanut Rohkeushypyn kaikille avoin ryhmävalmennus ’Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen’ – syys-lokakuussa 2019.

Kaikille avoin ryhmävalmennus, joka sisältää 3 ryhmätapaamista.

Kaipaatko muutosta elämääsi? Junnaatko paikoillasi ja ehkä haaveilet uusista tuulista työurallasi. Vai kaipaatko voimavaroja parisuhteeseen, suhteeseen omiin vanhempiin tai ystäviin. Tai tuleeko sinun tehdä välttämättömiä muutoksia arjessa oman terveytesi vuoksi? Onko elämä vain vienyt sinua eteenpäin suuntaan, joka ei enää tunnu omalta.

Tunnet tai tiedät, että kaikki ei ole hyvin. Ahdistus, tyytymättömyys ja väsymys on lisääntynyt elämässäsi ja sinun on vaikeaa löytää positiivisia ajatuksia. Elämästä on tullut suorittamista ja selviytymistä ilman nautintoa ja iloa. Stressitasosi ovat jatkuvasti korkealla ja kiire painaa päälle.

Saatat jopa tietää, mitä sinun tulisi tehdä, mutta sinulla ei ole työkaluja, voimavaroja tai rohkeutta noiden pienten tai suurten muutosten toteuttamiseksi.

Lähde mukaan muutosmatkalle, jonka avulla löydät uutta suuntaa elämällesi sekä voimavaroja sen toteuttamiseksi. Päätä, että tästä lähtien elät elämääsi tasapainoisena, energisenä ja hyvinvoivana. Valmennuksen avulla saat tukea, itseluottamusta ja motivaatiota oman polkusi löytämiseksi ja kulkemiseksi.

Ryhmävalmennus – sisältö:

Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen -valmennus sisältää kolmen ryhmätapaamisen sarjan Turussa, ja jokainen valmennus kestää 2,5 tuntia. Valmennus sisältää helppoja ja käytännönläheisiä yksilö- ja pariharjoituksia. Tämän lisäksi saat vertaistukea ryhmäkeskusteluiden muodossa. Keskitymme myös stressin vähentämiseen erilaisilla rentoutumis- ja mielikuvaharjoituksilla.

Valmentaja Reetta on itse käynyt läpi henkilökohtaisen muutosprosessin, ja johdattaa sinut nyt oppiensa ja hyväksi havaitsemiensa NLP-menetelmien kautta omaan muutosprosessiisi.

Valmennus sopii aivan jokaiselle, tule siis rohkeasti mukaan. Sinulla on lupa tehdä muutosmatkastasi juuri sinun näköisesi ja se tulee viemään juuri niin kauan kuin on tarpeen. Osallistut valmennukseen täysin itseäsi varten ja saat tehdä sitä juuri omalla tavallasi.

Ryhmätapaamiset Turussa:

Keskiviikko 11.9.2019, klo 17.30-20.00
Keskiviikko 25.9.2019, klo 17.30-20.00
Keskiviikko 9.10.2019, klo 17.30-20.00

Hinta:

Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen -valmennuksen kokonaishinta 159 euroa (sis. alv 24%).

Hinta sisältää kolme ryhmävalmennusta (yht. 7,5 h), helpot ja käytännönläheiset yksilö- ja paritehtävät sekä rentoutusharjoituksia stressin vähentämiseksi. Lisäksi saat arvokkaan ryhmän vertaistuen.

Ilmoittautuminen:

Voit ilmoittautua valmennukseen ostamalla sen Rohkeushypyn verkkokaupasta. Verkkokaupassa maksutapoina toimivat kaikki kotimaiset maksutavat sekä osamaksu. Hyppää rohkeasti mukaan ja osta valmennus tästä.

Tule rohkeasti mukaan hakemaan työkaluja, voimavaroja sekä rohkeutta henkilökohtaiseen muutokseesi!
Lisätiedot: reetta(at)rohkeushyppy.fi tai 040 455 3560

Valmennukseen osallistuneet kertovat:

– Vahva ja varaukseton suositus Voimavaroja ja rohkeutta muutoksiin -ryhmävalmennukselle. Mukaan tarttui runsaasti konkreettisia työvälineitä oman ajattelun kehittämiseen ja muutoksen edistämiseen.
Ville, 29

– Valmennuksen sisältö on elämännäköinen ja Reetta on ihana ja hersyvä valmentaja.
Raija, 62

– Kiitos ihanasta, innostavasta ja voimaannuttavasta valmennuksesta. Reetta on valmentajana kannustava ja helposti lähestyttävä.
Tiia, 35 

– Huikea kokemus! Ihanan terapeuttista, rentoa, avointa ja parantavaa. Olisin jatkanut tätä pidempäänkin.
Saija, 37

– Hyvin fasilitoitu valmennus. Antoisia keskusteluita. Jäi tosi positiivinen fiilis!
Marja, 43

 

Voimavaroja ja rohkeutta kiitollisuudesta -verkkovalmennusillat x 3, syksy 2020

”Mitä hyvää sinulle kuuluu tänään? Kun maailman ympärillä muuttuu ja luo epävarmuutta, voit aina valita, millaisin silmin katsot maailmaa. Keskitetään yhdessä huomio hyvään.

Tervetuloa Rohkeushypyn “Voimavaroja ja rohkeutta kiitollisuudesta” -verkkovalmennusiltoihin, jotka järjestetään etäläsnä verkossa. Tässä valmennuksessa tarkastelemme maailmaa yhdessä kiitollisuuden kautta ja muistutamme itseämme kaikesta siitä hyvästä, jota elämä meille kaikesta huolimatta tarjoaa – myös muutosten ja epävarmuuden keskellä. Tämän lisäksi saat tärkeää vertaistukea oman yhteisön muodossa.

Kokoamme yhdessä henkilökohtaisen kiitollisuuskarttasi sekä teemme erilaisia kiitollisuusharjoituksia. Mukana myös mieltä ja kehoa rauhoittavia läsnäoloharjoituksia. Pidämme koko valmennuksen ajan (17.9.-29.10.) kiitollisuuspäiväkirjaa.

Tämän valmennuksen avulla:
1. Opit keskittämään huomiosi tietoisesti asioihin, joista voit olla kiitollinen.
2. Laadit oman elämäsi kiitollisuuskartan.
3. Tutustut erilaisiin läsnäoloharjoituksiin, joiden avulla lisäät kiitollisuutta.

Aikataulu:
Torstai 17.9.2020, klo 17.30-19.30
Torstai 8.10.2020, klo 17.30-19.30
Torstai 29.10.2020, klo 17.30-19.30

Hinta:
Voimavaroja ja rohkeutta kiitollisuudesta -valmennuksen kokonaishinta 59 euroa (sis. alv 24%).

Ilmoittaudu mukaan ostamalla valmennus Rohkeushypyn verkkokaupasta torstaina 10.9.2020 mennessä.

Valmentajat

Rohkeushyppy toteuttaa valmennuksen yhteistyössä Jenni Kallion kanssa. Rohkeushypyn Reetta on itse käynyt läpi henkilökohtaisen muutosprosessin, ja johdattaa sinut nyt oppiensa ja hyväksi havaitsemiensa NLP-menetelmien kautta kiitollisuuden äärelle. Jenni ammentaa valmentajana työssään NLP:n lisäksi positiivisen psykologian asiantuntijuuttaan.

Lisätiedot: reetta(at)rohkeushyppy.fi tai 040 455 3560

Korjaussarja – Äijien voimavaravalmennusryhmä – marraskuu 2019 – tammikuu 2020

Miten löytää itsestään paras vääntö arjen ristipaineissa? Mistä voimaa ja itseluottamusta antaa parhaansa niin töissä kuin kotona? Onko aina pakko jaksaa painaa? Mitä, jos työ ei enää tunnu merkitykselliseltä, mutta rohkeus ei ihan vielä riitä muutokseen.

Tervetuloa äijien omaan valmennusryhmään löytämään konkreettisia työkaluja oman jaksamisen ja henkisen suorituskyvyn parantamiseen!

Urheilijat valmentavat kehon lisäksi mieltään parantaakseen suoritustaan ja saavuttaakseen menestystä. Nuoret leijonat ovat saavuttaneet MM-kultaa keskittymällä fyysisen taidon ohella henkiseen suorituskykyyn. Liike-elämän johtajat käyvät sparrauksessa siinä missä kuntosalilla.

On huomattu, miten henkilökohtaisen menestyksen ja hyvinvoinnin avaimet löytyvät oman mielen voimasta ja sisäisestä vahvuudesta.

Tule virittämään itsesi huippukuntoon rennossa äijäporukassa. Korjaussarja -voimavaravalmennuksessa saat luvan kanssa pysähtyä ottamaan selvää, missä ovat sinun vahvuutesi ja menestyksesi avaimet. Saat myös konkreettisia keinoja rentoutumiseen sekä stressin vähentämiseen. Valmennus tarjoaa helppoja työkaluja sekä harjoituksia. Ryhmän vertaistuki on myös aina plussaa.

Ja ei, täällä ei tarvitse istua ringissä ja jakaa kokemuksiaan. Jokainen valmennuskerta sisältää ajatuksia herättelevän teoriaosuuden, jonka jälkeen tehdään yksilö- tai pariharjoituksia. Jokainen saa tehdä valmennuksestaan juuri oman näköisensä eikä omia asioitaan tarvitse jakaa toisille, jos se ei tunnu luontevalta.

Aikataulu

Valmennus starttaa marraskuussa 2019 ja se sisältää 3 x 2 tunnin ryhmävalmennuksen.

Keskiviikko 20.11.2019 klo 18-20
Keskiviikko 11.12.2019 klo 18-20
Keskiviikko 8.1.2020, klo 18-20

Hinta

3 x 2h (Yht. 6h) ryhmävalmennus 145,-

Ilmoittautuminen

Mukaan pääset ostamalla valmennuksen Rohkeushypyn verkkokaupasta su 17.11. mennessä.

***

Valmentaja Reetta Viinanen

Reetta on motivoiva ja tsemppaava valmentaja, joka haastaa jokaista ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan. Hän haluaa tarjota konkreettisia ja jokaisen arkeen soveltuvia työkaluja ja vinkkejä henkisen suorituskyvyn parantamiseen sekä henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja elämästä nauttimisen lisäämiseksi.

Reetta on elänyt mukana monessa muutoksessa; asunut monella paikkakunnalla ja ulkomailla, tukenut huippu-urheilijoita sekä sujuvoittanut organisaatioiden erilaisia muutostilanteita. Yksi suuri henkilökohtainen muutospolku sai alkunsa, kun Reetta kouluttautui vuonna 2016 voimavaravalmentajaksi ja vaihtoi viestintäasiantuntijan työn kansainvälisessä konsernissa yrittäjyyteen.

Yksilövalmennus

Eikö ryhmä ole sinun juttusi? Tutustu myös yksilövalmennukseen. Se tarjoaa juuri sinun elämäntilanteeseesi räätälöityä sparrausta.

Tutustu Reetan muutostarinaan blogissa.
Tutustu valmentajaan – Rohkea Reetta
Lue asiakkaideni kokemuksia valmennuksesta.

Voimavaroja ja rohkeutta arkeen sekä muutoksiin myös Rohkeushypyn Facebookista ja Instagramista