Rohkeushypyn kaikille avoimet ryhmävalmennukset seuraavista aiheista:

VoimavarojaJaRohkeuttaMuutokseen_tammikuu2019

Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen

Suuren suosion saavuttanut Rohkeushypyn kaikille avoin ryhmävalmennus ’Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen’ – seuraava ryhmä starttaa tammikuussa 2019 

Kaikille avoin ryhmävalmennus, joka sisältää 3 ryhmätapaamista.

Kaipaatko muutosta elämääsi? Junnaatko paikoillasi ja ehkä haaveilet uusista tuulista työurallasi. Vai kaipaatko voimavaroja parisuhteeseen, suhteeseen omiin vanhempiin tai ystäviin. Tai tuleeko sinun tehdä välttämättömiä muutoksia arjessa oman terveytesi vuoksi? Onko elämä vain vienyt sinua eteenpäin suuntaan, joka ei enää tunnu omalta.

Tunnet tai tiedät, että kaikki ei ole hyvin. Ahdistus, tyytymättömyys ja väsymys on lisääntynyt elämässäsi ja sinun on vaikeaa löytää positiivisia ajatuksia. Elämästä on tullut suorittamista ja selviytymistä ilman nautintoa ja iloa. Stressitasosi ovat jatkuvasti korkealla ja kiire painaa päälle.

Saatat jopa tietää, mitä sinun tulisi tehdä, mutta sinulla ei ole työkaluja, voimavaroja tai rohkeutta noiden pienten tai suurten muutosten toteuttamiseksi.

Lähde mukaan muutosmatkalle, jonka avulla löydät uutta suuntaa elämällesi sekä voimavaroja sen toteuttamiseksi. Päätä, että tästä tulee sinun vuotesi ja aiot elää sen tasapainoisena, energisenä ja hyvinvoivana. Valmennuksen avulla saat tukea, itseluottamusta ja motivaatiota oman polkusi löytämiseksi ja kulkemiseksi.

Vahva ja varaukseton suositus Voimavaroja ja rohkeutta muutoksiin -ryhmävalmennukselle. Mukaan tarttui runsaasti konkreettisia työvälineitä oman ajattelun kehittämiseen ja muutoksen edistämiseen. -Ville, 29 vuotta

Ryhmävalmennus – sisältö:

Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen -valmennus sisältää kolmen ryhmätapaamisen sarjan Turussa, ja jokainen valmennus kestää 2,5 tuntia. Valmennus sisältää helppoja ja käytännönläheisiä yksilö- ja pariharjoituksia. Tämän lisäksi saat vertaistukea ryhmäkeskusteluiden muodossa. Keskitymme myös stressin vähentämiseen erilaisilla rentoutumis- ja rauhoittumisharjoituksilla.

Valmentaja Reetta on itse käynyt läpi henkilökohtaisen muutosprosessin, ja johdattaa sinut nyt oppiensa ja hyväksi havaitsemiensa NLP-menetelmien kautta omaan muutosprosessiisi.

Valmennus sopii aivan jokaiselle, tule siis rohkeasti mukaan. Sinulla on lupa tehdä muutosmatkastasi juuri sinun näköisesi ja se tulee viemään juuri niin kauan kuin on tarpeen. Osallistut valmennukseen täysin itseäsi varten ja saat tehdä sitä juuri omalla tavallasi.

Ryhmätapaamiset Turussa:

Keskiviikko 16.1.2019 klo 17.30-20
Keskiviikko 30.1.2019 klo 17.30-20
Keskiviikko 13.2.2019 klo 17.30-20

Hinta:

Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen -valmennuksen kokonaishinta 159 euroa (sis. alv 24%).

Hinta sisältää kolme ryhmävalmennusta (yht. 7,5 h), helpot ja käytännönläheiset yksilö- ja paritehtävät sekä rentoutusharjoituksia stressin vähentämiseksi. Lisäksi saat arvokkaan ryhmän vertaistuen.

Ilmoittautuminen:

Voit ilmoittautua valmennukseen ostamalla sen Rohkeushypyn verkkokaupasta. Verkkokaupassa maksutapoina toimivat kaikki kotimaiset maksutavat sekä osamaksu. Hyppää rohkeasti mukaan ja osta valmennus tästä.

Tule rohkeasti mukaan hakemaan työkaluja, voimavaroja sekä rohkeutta henkilökohtaiseen muutokseesi!
Lisätiedot: reetta(at)rohkeushyppy.fi tai 040 455 3560

Tutustu Reetan muutostarinaan blogissa.
Tutustu valmentajaan – Rohkea Reetta
Lue asiakkaideni kokemuksia valmennuksesta.

Voimavaroja ja rohkeutta arkeen sekä muutoksiin myös Rohkeushypyn Facebookista ja Instagramista

***

Muuta energiasi – muuta elämäsi

Energiaa, tasapainoa ja hyvinvointia

Joogaa ja voimavaraharjoituksia yhdistävä valmennussarja, jonka avulla saat energiasi virtaamaan sinulle parhaaseen suuntaan ja kasvatat tasapainoa sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia elämässäsi. Sopii kaikille, jotka haluavat lisätä energiaa, tasapainoa ja kokonaishyvinvointia elämäänsä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta tai voimavaraharjoittelusta.

Voimavaraharjoittelu
Tapamme ajatella asioista ja itsestämme on automatisoitunut elämämme varrella ja saattaa rajoittaa ja kuormittaa meitä. Voimavaraharjoittelun avulla on mahdollista tehdä näkyväksi näitä malleja sekä harjoittaa omaa ajatteluaan kohti rakentavia ja positiivisia ratoja. Muutokset ajattelussa vaikuttavat kokonaisvaltaisesti ihmisen tunteisiin, toimintaan ja tätä kautta kykyymme elää tasapainoista ja hyvinvoivaa, itsellemme parasta elämää. Saamme lisää itsetuntemusta – mitä minä haluan ja tarvitsen elämääni voidakseni hyvin – sekä rohkeutta ja voimavaroja sen toteuttamiseksi.

Jooga
Jooga on todellinen kokonaisvaltaisen hyvänolon lähde. Jooga edesauttaa liikkuvuutta, tasapainoa ja parantaa stressinsietokykyä. Sen avulla kehon elastisuus paranee ja erilaiset jumit helpottavat. Jooga vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä nesteiden ja verenkiertoa. Joogan avulla lisäät myös hapenottokykyä ja tasapainotat hormonitoimintaa. Joogan on lisäksi todettu tukevan henkisten voimavarojen kasvua. Sen harjoittaminen lisää kärsivällisyyttä ja mielen tasapainoa vahvistaen yhteyttä ja luottamusta itseen.

Kolme valmennuspäivää Turussa – osallistu koko sarjaan tai yksittäiseen valmennukseen

Maalis-huhtikuussa – päivät ilmoitetaan myöhemmin.

Hinta: Varmista energiasi virtaaminen ja osallistu koko valmennussarjaan, alennettuun hintaan 195 eur (sis. 3 x 75 min joogaa, 3 x 2,5 h voimavaravalmennusta sekä pientä terveellistä välipalaa, kahvia ja teetä). Voit myös osallistua yksittäiseen päivään, jolloin hinta on 75 eur/päivä.

Kaveriale-10% – kun ilmoittaudut ystäväsi kanssa, saavat molemmat hinnasta -10% (koskee sekä koko valmennussarjan tarjoushintaa että yksittäisiä päiviä)

Yhteistyössä Rohkeushypyn kanssa Miiamaa ja joogaopettaja Miia Hämäläinen:

Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva Miia toimii kokopäiväisesti yrittäjänä, joogaopettajana ja tanssiohjaajana. Hän on opiskellut kansainvälisesti arvostetuissa joogakouluissa ja ohjannut tunteja jo 15 vuoden ajan.

Joogatunneilla lämmin ja iloinen tunnelma yhdistyvät tarkkaan tekemiseen. Lempeä ja tehokas eivät ole toistensa vastakohdat. Hyvällä joogatunnilla ne kohtaavat ja osallistujat huomioidaan yksilöinä. Aina opetellaan myös oman kehon kunnioittamista, jotta loukkaantumisilta vältyttäisiin. Tarkoin valittu musiikki tukee harjoitusta. Miian sanoin: “Jooga ei ole suoritus,vaan arkea ja jaksamista tukeva elämys.”

Ilmoittautuminen

Oletko kiinnostunut kevään 2019 valmennuksesta? Lähetä viesti osoitteeseen reetta(at)rohkeushyppy.fi, niin pidämme sinut ajantasalla, kun tarkat päivät ovat selvillä.

voimavaravalmennus_jooga

Kuvassa: Rohkeushypyn Reetta (vasemmalla) ja Miiamaan Miia (oikealla)

Lisätiedot: reetta(at)rohkeushyppy.fi tai 040 455 3560 sekä miiamaalifestyle(at)gmail.com

Tutustu Reetan muutostarinaan blogissa.
Tutustu valmentajaan – Rohkea Reetta
Lue asiakkaideni kokemuksia valmennuksesta.

Voimavaroja ja rohkeutta arkeen sekä muutoksiin myös Rohkeushypyn Facebookista ja Instagramista