Voimavaravalmennuksen aloittaminen on helppoa ja edullista osallistumalla Rohkeushypyn kaikille avoimiin yhden kerran ryhmävalmennuksiin (hinta 39 eur / valmennus). Jos kaipaat voimavaroja ja rohkeutta henkilökohtaiseen elämänmuutokseen, hyppää mukaan kolmen kerran valmennussarjaan ”Voimavaroja ja rohkeutta muutoksiin” (hinta 3 x 2,5h, 159 eur).

Rohkeushypyn kaikille avoimet ryhmävalmennukset seuraavista aiheista:

VoimavarojaJaRohkeuttaMuutokseen_tammikuu2019

Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen

Suuren suosion saavuttanut Rohkeushypyn kaikille avoin ryhmävalmennus ’Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen’ – seuraava ryhmä starttaa tammikuussa 2019 (käynnissä – seuraava ryhmä maalis-huhti / syys-lokakuussa 2019)

Kaikille avoin ryhmävalmennus, joka sisältää 3 ryhmätapaamista.

Kaipaatko muutosta elämääsi? Junnaatko paikoillasi ja ehkä haaveilet uusista tuulista työurallasi. Vai kaipaatko voimavaroja parisuhteeseen, suhteeseen omiin vanhempiin tai ystäviin. Tai tuleeko sinun tehdä välttämättömiä muutoksia arjessa oman terveytesi vuoksi? Onko elämä vain vienyt sinua eteenpäin suuntaan, joka ei enää tunnu omalta.

Tunnet tai tiedät, että kaikki ei ole hyvin. Ahdistus, tyytymättömyys ja väsymys on lisääntynyt elämässäsi ja sinun on vaikeaa löytää positiivisia ajatuksia. Elämästä on tullut suorittamista ja selviytymistä ilman nautintoa ja iloa. Stressitasosi ovat jatkuvasti korkealla ja kiire painaa päälle.

Saatat jopa tietää, mitä sinun tulisi tehdä, mutta sinulla ei ole työkaluja, voimavaroja tai rohkeutta noiden pienten tai suurten muutosten toteuttamiseksi.

Lähde mukaan muutosmatkalle, jonka avulla löydät uutta suuntaa elämällesi sekä voimavaroja sen toteuttamiseksi. Päätä, että tästä tulee sinun vuotesi ja aiot elää sen tasapainoisena, energisenä ja hyvinvoivana. Valmennuksen avulla saat tukea, itseluottamusta ja motivaatiota oman polkusi löytämiseksi ja kulkemiseksi.

Vahva ja varaukseton suositus Voimavaroja ja rohkeutta muutoksiin -ryhmävalmennukselle. Mukaan tarttui runsaasti konkreettisia työvälineitä oman ajattelun kehittämiseen ja muutoksen edistämiseen. -Ville, 29 vuotta

Ryhmävalmennus – sisältö:

Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen -valmennus sisältää kolmen ryhmätapaamisen sarjan Turussa, ja jokainen valmennus kestää 2,5 tuntia. Valmennus sisältää helppoja ja käytännönläheisiä yksilö- ja pariharjoituksia. Tämän lisäksi saat vertaistukea ryhmäkeskusteluiden muodossa. Keskitymme myös stressin vähentämiseen erilaisilla rentoutumis- ja rauhoittumisharjoituksilla.

Valmentaja Reetta on itse käynyt läpi henkilökohtaisen muutosprosessin, ja johdattaa sinut nyt oppiensa ja hyväksi havaitsemiensa NLP-menetelmien kautta omaan muutosprosessiisi.

Valmennus sopii aivan jokaiselle, tule siis rohkeasti mukaan. Sinulla on lupa tehdä muutosmatkastasi juuri sinun näköisesi ja se tulee viemään juuri niin kauan kuin on tarpeen. Osallistut valmennukseen täysin itseäsi varten ja saat tehdä sitä juuri omalla tavallasi.

Ryhmätapaamiset Turussa:

Keskiviikko 16.1.2019 klo 17.30-20
Keskiviikko 30.1.2019 klo 17.30-20
Keskiviikko 13.2.2019 klo 17.30-20

Hinta:

Voimavaroja ja rohkeutta muutokseen -valmennuksen kokonaishinta 159 euroa (sis. alv 24%).

Hinta sisältää kolme ryhmävalmennusta (yht. 7,5 h), helpot ja käytännönläheiset yksilö- ja paritehtävät sekä rentoutusharjoituksia stressin vähentämiseksi. Lisäksi saat arvokkaan ryhmän vertaistuen.

Ilmoittautuminen:

Voit ilmoittautua valmennukseen ostamalla sen Rohkeushypyn verkkokaupasta. Verkkokaupassa maksutapoina toimivat kaikki kotimaiset maksutavat sekä osamaksu. Hyppää rohkeasti mukaan ja osta valmennus tästä.

Tule rohkeasti mukaan hakemaan työkaluja, voimavaroja sekä rohkeutta henkilökohtaiseen muutokseesi!
Lisätiedot: reetta(at)rohkeushyppy.fi tai 040 455 3560

Tutustu Reetan muutostarinaan blogissa.
Tutustu valmentajaan – Rohkea Reetta
Lue asiakkaideni kokemuksia valmennuksesta.

Voimavaroja ja rohkeutta arkeen sekä muutoksiin myös Rohkeushypyn Facebookista ja Instagramista

kohti_tavoitteita_rohkeushyppy

Kohti tavoitteita -valmennus

Keskiviikkona 27.2.2018, klo 17.30-20.00, hinta 39 eur (sis. alv 24%)

”Miten asetan tavoitteita niin, että ne myös toteutuvat ja miten motivoidun tavoitteiden saavuttamiseksi”

Tervetuloa Rohkeushypyn kaikille avoimeen yhden illan voimavaravalmennukseen. Tässä valmennuksessa keskitymme tehokkaaseen ja motivoivaan tavoitteen asetantaan sekä teemme tavoitteelle toimintasuunnitelman. Mielikuvaharjoittelulla vahvistamme tavoitteeseen sitoutumista.

Tämän valmennuksen avulla:

1. Ymmärrät, miten voit mielen treenamisen tekniikoilla saavuttaa ison tai pienen tavoitteesi, joka lisää hyvinvointia ja menestystä omassa elämässäsi

2. Saat työkalun, jonka avulla saavutat jatkossa tavoitteesi helpommin ja motivoituneemmin

3. Saavutat yhden tavoitteesi jo illan aikana

Ilmoittaudu mukaan ostamalla valmennus Rohkeushypyn verkkokaupasta ma 25.2. mennessä.

Tutustu Reetan muutostarinaan blogissa.
Tutustu valmentajaan – Rohkea Reetta
Lue asiakkaideni kokemuksia valmennuksesta.

Voimavaroja ja rohkeutta arkeen sekä muutoksiin myös Rohkeushypyn Facebookista ja Instagramista