Urarohkeus -valmennusryhmä, Syksy 2023

Aika: 9.9. – 25.11. 2023, sis. valmennuspäivät Turussa la 9.9. ja la 25.11. klo 9:30-16:30, valmennusillat verkossa ke 20.9. / 18.10. / 8.11. klo 18-20. Henkilökohtainen urarohkeusvalmennus (1h), oma sparrauspari ja ryhmän tuki.

Paikka: Turku, Valmennuskulma, os. Korkeavuorenkatu 2, 20100 Turku ja verkossa (zoom).

Jos ei välillä poikkea polulta, saattaa päätyä sinne, minne on matkalla. -Laotse

 

Millaisella mielellä palaat loman jälkeen töihin? Tuntuuko, että kesälomalla on ollut ihanaa, kun on itse saanut määrätä tahdin ja sen, miten käyttää omaa arvokasta aikaansa? Vietitkö viimeisen lomaviikon miettien, että se nyt vapaus taas viedään? Tuntuuko, että työelämä määrittelee taas kaiken ja vie aikaa omalta hyvinvoinnilta ja ihmissuhteilta?

Rohkeaa urakehitystä – Inhimillistä uravalmennusta

Lähde yhteiselle Urarohkeus -polulle muuttamaan oma työelämä enemmän itsesi näköiseksi, itselle sopivaksi. Etsimään merkityksellistä ja hyvinvoivaa urapolkua. Luomaan omien arvojesi mukaista työelämää, joka mahdollistaa tasapainoisen elämän.

Urarohkeus -valmennuksen avulla löydät:

 • Viisautta nähdä tähänastisen urapolkusi opit kokonaisuutena
 • Kirkkautta nähdä ja ottaa käyttöön koko potentiaalisi – kokonaisosaaminen sekä luontaiset vahvuudet
 • Selkeyttä siihen, millaisia muutoksia kaipaat urapolullesi
 • Voimaa, rohkeutta ja konkreettisia työkaluja mennä kohti omannäköistä urapolkua
 • Toisiaan tsemppaavan, samanhenkisen yhteisön

Mitä Urarohkeus -valmennus sisältää?

 • Kolmen kuukauden yhteisen Urarohkeus -valmennuksen, jossa keskitytään lisäämään selkeyttä ja rohkeutta omalla urapolullasi.
 • Konkreettisia työkaluja, harjoituksia sekä käytännönläheistä NLP-valmennusta, joiden avulla saat tehtyä toivottuja muutoksia urapolullasi
 • Urarohkeus -valmennuspäivät Turussa: lauantaina 9.9. ja lauantaina 25.11. klo 9:30 – 16:30
 • Urarohkeus -live-valmennukset verkossa: keskiviikkona 20.9. / 18.10. / 8.11. klo 18-20
 • Henkilökohtaisen Urarohkeus -valmennuksen (1h)
 • Oman Urarohkeus-sparrausparin yhteisen matkan ajalle
 • Lisäksi mahdollista osallistua erikoishintaan Urarohkeutta & rauhaa -retriittiin 7.-8-10.2023 Naantalin Luonnonmaalla +200,- (ovh 299,-). Retriittiin mahtuu vain ensimmäiset 8 henkilöä.

KONKRETIATAKUU – Kaikki tietää, MITÄ pitäisi tehdä, tule saamaan työkalut siihen MITEN se tehdään!

Hinta

499,- (Sis. alv 24%)

Sis. kolmen kuukauden Urarohkeus -valmennuksen harjoituksineen: 2 valmennuspäivää Turussa, 3 live-verkkovalmennusta, 1h henkilökohtaisen uravalmennuksen, henkilökohtaisen sparrausparin ja samanhenkisen ryhmän tuen.

Urarohkeus -valmennuksen osallistujalle ’Urarohkeutta & rauhaa’ -retriitti la 7. – su 8.10.2023 Naantalin luonnonmaalla etuhintaan 200,- (ovh 299,-). Lue lisää retriitistä tästä.

Haluatko mukaan?
Lunasta paikkasi pe 25.8. mennessä Rohkeushypyn verkkokaupasta.

Ilmoittaudu Urarohkeus -valmennusryhmään tästä (Hinta 499,-)

Ilmoittaudu Urarohkeus -valmennusryhmään ja Urarohkeutta & rauhaa -retriittiin tästä (Yhteishinta 499,- + 200,-)

Haluatko maksaa osissa? – ole yhteydessä reetta(at)rohkeushyppy.fi tai 040 455 3560.

Valmennuskulman viihtyisät tilat

 

   

   

Kuvat: www-valmennuskulma.fi

Urarohkeus -valmentaja Reetta Viinanen

Toimin ura-, viestintä- ja NLP-valmentajana, ja olen tehnyt työurani erilaisissa organisaatioissa viestinnän, muutosjohtamisen sekä osaamisen kehittämisen parissa. Kokemuksessani painottuvat erilaiset työelämän muutostilanteet. Vuonna 2017 perustin oman yritykseni, Rohkeushypyn. Koulutukseltani olen yritysviestinnän tradenomi ja NLP Trainer.  

Minua kiinnostaa tulevaisuuden työelämän murros ja monimuotoisuus – se miten jokainen saa rakennettua itselleen merkityksellisen sekä omaa osaamistaan tukevan urapolun. Minulle on tärkeää auttaa ihmisiä ja organisaatioita selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutosvaiheista menestyvinä ja hyvinvoivina. 

Valmentajana tavoitteeni on olla inhimillinen ja rohkaiseva innostaja. Lisätä jokaisen urarohkeutta, luottamusta ja uskoa omiin kykyihinsä sekä tarjota tähän konkreettisia työkaluja valmennuksen avulla. 

Missiona kestävä työelämä – tulevaisuuden kestäviä työyhteisöjä ja elämän kestäviä ihmisiä.

Rohkeushyppyni yrittäjäksi 2017 syntyi halusta muuttaa oma työelämäni samaan aikaan merkitykselliseksi, kannattavaksi ja hyvinvoivaksi. Sellaiseksi, jossa työn mielekkyys ja omien vahvuuksien käyttö yhdistyy taloudelliseen kannattavuuteen ja menestykseen. Luoda omien arvojeni mukaista työelämää, joka mahdollistaa tasapainoisen elämän.

Rohkeushypystä on vuosien saatossa muodostunut kannattavan yrityksen lisäksi “alusta”, jonka kautta olen etsinyt, kokeillut ja luonut uudenlaista työelämää itselleni – mahdollistaen saman valmennuksilla ja palveluilla myös muille – työyhteisöille ja yksilöille.

Rohkeutta muuttaa oma työelämä merkitykselliseksi, kannattavaksi ja hyvinvoivaksi.

Rohkeushyppy valmentaa työyhteisöjä, yrittäjiä ja yksilöitä työelämän sekä jokaisen henkilökohtaisen urapolun kehittämisessä. Rohkeushypyn valmennukset tarjoavat konkretiaa muutosten aikaansaamiseksi: tavoitteiden asettamiseksi ja saavuttamiseksi, oman osaamisen ja potentiaalin kirkastamiseksi ja sanoittamiseksi.

Miltä näyttää juuri sinun näköinen työelämä?

Pysähdy hetkeksi miettimään, millainen toivoisit olosi olevan, kun seuraavan kerran palaat lomalta töihin. Ehkä olet saanut jäädä lomalle rauhalliseen tahtiin, tyhjentäen työpöydän ja päättäen kaikki keskeneräiset työt ja projektit. Loman aikana olet saanut rentoutua, levätä ja nauttia vapaudesta ilman aikatauluja. Saattaakin olla, että odotat jo innolla töihin ja arjen rytmiin palaamista. Mieleen nousee uusien ja innostavien ideoiden aihioita. Tiedät, että työsi on mielekästä ja saat käyttää koko potentiaalia, vuosien varrella kerättyä osaamista sekä sinulle luontaisia vahvuuksia. Arkesi on tasapainoista, sinulla on riittävästi aikaa niin työlle kuin palautumiselle sekä tärkeille ihmissuhteille.

Rauhallisia ura-askeleita vai rohkeita urahyppyjä?

Lähde siis yhdessä ottamaan rohkeita askeleita kohti juuri sinulle hyvää tekevää työelämää. Voi olla, että sinulle riittää pieni tuunaus nykyisessä työnkuvassa. Kaipaat ehkä uudenlaista vastuuta nykyisten tehtävien rinnalle. Tai olisiko aika hakeutua organisaation sisällä uuteen tiimiin tai uudenlaisiin tehtäviin. Vai tuntuuko, että nyt olisi tarve hieman isommalle muutokselle. Ehkäpä kaikki mahdolliset muutosaskeleet on nykytyössä jo otettu, ja nyt olisi aika kurkotella kohti kokonaan uutta työyhteisöä. Vai oletko haaveillut jostain aivan uudesta urahypystä, ehkäpä alanvaihdosta.  Ehkä sinua kutkuttelee ajatus yrittäjyydestä – ensin pienin askelin kevytyrittäjänä työn ohessa – ja jos homma toimii, ehkäpä sopivassa kohdassa uraloikka kokopäiväiseksi yrittäjäksi.

Urarohkeutta ja työn tasapainoa

Työelämä on mahdollista rakentaa erilaisista palasista. Olemme tottuneet perinteiseen malliin, emmekä aina osaa edes kyseenalaistaa sitä, että teet työtä 7,5-8h päivässä – usein vähän iltoja ja viikonloppuja vielä päälle.

Mitä jos työelämäsi voisi koostua erilaisista osista. Yksi tuo taloudellisen turvan ja tasapainon, kun taas toisessa pääset toteuttamaan itselle merkityksellisiä asioita. Osa työstä voi olla rauhassa yksin tehtävää keskittymistä, ja osa inspiroivaa yhdessä tekemistä samanhenkisten ihmisten kanssa.

Se on mahdollista, sillä kuvailin juuri omaa työelämääni viimeisen kuuden vuoden ajalta. Olen rakentanut omasta työelämästäni enemmän oman näköistä. Juuri sellaista, missä on mukava olla. Saa tehdä itselle tärkeiden ja merkityksellisten asioiden parissa töitä, jotka ovat oman arvomaailman mukaisia ja tuovat sitä kautta vahvaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia. Saa käyttää omia vahvuuksia ja omaa ydinosaamista, joka tutkitustikin on yksi hyvinvoinnin tärkeimpiä tekijöitä. Ja mikä parasta, silloin kun saa tehdä töitä omilla luontaisilla vahvuusalueillaan, se ei oikeastaan edes tunnu työltä. Se on itselle niin luontaista ja mukavaa, että mietit, wau voiko työnteko ollakin näin mielekästä – voiko näinkin tehdä töitä?

Riittävä taloudellinen turva

Työelämään liittyy vahvasti taloudellisen turvan takaaminen, asia joka usein toimii suurimpana jarruna työelämämuutoksissa. Itseltään voi kuitenkin välillä kysyä, mikä on minulle riittävä taloudellinen taso? Ja ennen kaikkea, mikä on vapauden ja hyvinvoinnin arvo? Pitääkö aina kasvaa ja saavuttaa korkeampia vastuualueita, titteleitä ja kuukausipalkkoja vapaa-ajan ja vapauden kustannuksella? Vai voiko olla, että kun pysähtyy miettimään, mitä se todellinen rikkaus omassa elämässä on, mitä todella kaipaan ja haluan elämääni, urakehitys voisi mennä myös erilaiseen suuntaan. Välillä ehkä muutaman sivupolun kautta kohti aivan uusia ja erilaisia – hyvää tekeviä – suuntia. Olen nähnyt tästä uravalmentajana monta toimivaa esimerkkiä.

Ota rohkeushyppy työelämään, joka mahdollistaa merkityksellisen, hyvinvoivan ja tasapainoisen elämän!

 

Uravalmentaja
Viestintäasiantuntija
NLP Trainer

Lue koko uratarinani sekä rohkeushyppyni yrittäjäksi tästä.

Onko mielessäsi kysymyksiä? Lähetä viesti, niin olen yhteydessä: