Voimavaravalmennuksen aloittaminen on helppoa ja edullista osallistumalla Rohkeushypyn kaikille avoimiin valmennusiltoihin, joita järjestetään kerran kuukaudessa. Valmennusillat sisältävät joka kerta uusia ajatuksia sekä harjoituksia. Ne soveltuvatkin niin vasta-alkajille kuin valmennusilloissa ennenkin käyneille.

Syksyllä 2020 kuukausittaiset valmennusillat korvaa Voimavaroja ja rohkeutta kiitollisuudesta -verkkovalmennusillat x 3″

”Mitä hyvää sinulle kuuluu tänään? Kun maailman ympärillä muuttuu ja luo epävarmuutta, voit aina valita, millaisin silmin katsot maailmaa. Keskitetään yhdessä huomio hyvään.

Tervetuloa Rohkeushypyn “Voimavaroja ja rohkeutta kiitollisuudesta” -verkkovalmennusiltoihin, jotka järjestetään etäläsnä verkossa. Tässä valmennuksessa tarkastelemme maailmaa yhdessä kiitollisuuden kautta ja muistutamme itseämme kaikesta siitä hyvästä, jota elämä meille kaikesta huolimatta tarjoaa – myös muutosten ja epävarmuuden keskellä. Tämän lisäksi saat tärkeää vertaistukea oman yhteisön muodossa.

Kokoamme yhdessä henkilökohtaisen kiitollisuuskarttasi sekä teemme erilaisia kiitollisuusharjoituksia. Mukana myös mieltä ja kehoa rauhoittavia läsnäoloharjoituksia. Pidämme koko valmennuksen ajan (17.9.-29.10.) kiitollisuuspäiväkirjaa.

Tämän valmennuksen avulla:
1. Opit keskittämään huomiosi tietoisesti asioihin, joista voit olla kiitollinen.
2. Laadit oman elämäsi kiitollisuuskartan.
3. Tutustut erilaisiin läsnäoloharjoituksiin, joiden avulla lisäät kiitollisuutta.

Aikataulu:
Torstai 17.9.2020, klo 17.30-19.30
Torstai 8.10.2020, klo 17.30-19.30
Torstai 29.10.2020, klo 17.30-19.30

Hinta:
Voimavaroja ja rohkeutta kiitollisuudesta -valmennuksen kokonaishinta 59 euroa (sis. alv 24%).

Ilmoittaudu mukaan ostamalla valmennus Rohkeushypyn verkkokaupasta torstaina 10.9.2020 mennessä.

Valmentajat

Rohkeushyppy toteuttaa valmennuksen yhteistyössä Jenni Kallion kanssa. Rohkeushypyn Reetta on itse käynyt läpi henkilökohtaisen muutosprosessin, ja johdattaa sinut nyt oppiensa ja hyväksi havaitsemiensa NLP-menetelmien kautta kiitollisuuden äärelle. Jenni ammentaa valmentajana työssään NLP:n lisäksi positiivisen psykologian asiantuntijuuttaan.

Lisätiedot: reetta(at)rohkeushyppy.fi tai 040 455 3560