Rohkeusmatka – verkkovalmennus

Starttaa 1.3.2021 ja kestää neljä viikkoa. Voit osallistua Facebookin kautta mistä tahansa.

Lähdetäänkö yhdessä rohkeusmatkalle? Minne olemme matkalla ja miten se on mahdollista – eihän lentokoneetkaan lennä. Tämä matka onkin varsinainen seikkailu, täynnä elämyksiä ja yllätyksiä. Tämä on matka itseen.

Yksin tämä matka saattaa olla jopa liian jännittävä. Siksi on tärkeää ottaa mukaan hyvä matkaseura. Turvallinen, luottamuksellinen, lämminhenkinen. Myötätuntoinen, rohkaiseva ja toisiaan tsemppaava.

Vaikka matka itseen on ainutlaatuinen ja saat tehdä sen juuri omalla tavallasi, on siinä myös yllättävän paljon samaa muiden kanssakulkijoiden kanssa. Niinpä jo se, että pääsee jakamaan omia ajatuksia, epäröintejä, onnistumisia ja tunteita matkansa varrella, tekee kaikesta helpompaa. Matkalaukku ei tunnu enää niin painavalta. Saa kantoapua.

Ja muistathan, että voit tehdä rohkeusmatkaa kaikessa rauhassa itsesi kanssa tai tarpeen tullen jakaa sitä kanssakulkijoiden kanssa. Tapa on vapaa ja sinun päätettävissäsi.

Lähdetään siis matkaan. Tämä on myös siitä vapauttava reissu, ettet tarvitse mitään mukaasi. Laukut olet pakannut jo elämäsi aikana. Nyt riittää halu lähteä matkaan. Ja kaikki muu sujuu itsestään.

Rohkeushyppy ja Reetta huolehtivat kokeneina matkanjärjestäjinä kaikesta muusta. Olet hellissä ja varmoissa käsissä. Tervetuloa levittämään siipesi ja hyppäämään kyytiin 🤍

Mikä on Rohkeusmatkan määränpää?

Tämä on seikkailu, jonka määränpäätä ei edes kuulu tietää.

Rohkeusmatkan tavoitteena on kuitenkin se, että matkan jälkeen olet löytänyt:

💎 Kykyä hyväksyä itsesi sekä elämäsi kokonaisuutena

💎 Viisautta nähdä ne asiat, joita et voi muuttaa

💎 Selkeyttä siihen, millaisia muutoksia kaipaat elämääsi

💎 Voimavaroja, rohkeutta ja konkreettisia työkaluja toteuttaa näitä muutoksia

💎 Parasta matkaseuraa ikinä

Mitä Rohkeusmatka sisältää?

 • Neljän viikon virtuaalimatkan, jossa jokaisena viikkona keskitytään yhteen osa-alueeseen henkilökohtaisen kasvusi matkalla
 • Saat työkaluja 1) hyväksyä itsesi ja elämäsi, juuri sellaisena kuin olet ja se on 2) voimavaroja ja rohkeutta kaipaamiisi muutoksiin 3) viisautta nähdä, mitä voi ja kannattaa muuttaa ja mitkä osat tulee hyväksyä osana itseäsi ja elämääsi 4) ja ennen kaikkea konkreettiset työkalut siihen, MITEN tämä tehdään

 

Matkan käytännönjärjestelyt:

 • Lentokoneena ja majoituksenamme toimii Facebookin suljettu, yksityinen ryhmä, jonne liityt matkalippusi lunastettuasi.
 • Voit lunastaa ykkösluokan matkalipun tai ykkösluokan All inclusive -matkalipun
 • Kaikki matkaliput sisältävät seuraavan retken itseen:
  • Viikottainen video, jossa viritetään ajatukset kuhunkin kasvun teemaan. Videolla saat alustuksen ja apukeinot lähteä pohtimaan omaa elämääsi kunkin teeman kautta. Matkaoppaanasi kerron tarinoita ja käytännön esimerkkejä elävästä elämästä, joiden avulla sinun on helpompaa päästä kiinni kuhunkin aiheeseen.
  • Viikottainen tehtävä, jonka kautta pääset pohtimaan teemaa syvemmin itsesi ja oman elämäsi kautta.
  • Viikottainen facebook live-valmennustunti, jossa on mahdollisuus keskustella ja kysyä aiheesta lisää ja jakaa omia nousseita ajatuksia ja fiiliksiä – niin Reetan kuin muiden matkakumppaneiden kanssa. Live-valmennus jää myös tallenteena ryhmään ja voit katsoa sen, kun sinulle sopii
  • Osallistavia kyselyitä

All inclusive -matkalippu sisältää yllä olevien lisäksi tunnin henkilökohtaisen valmennuksen joko puhelimitse tai etänä videon kera.

Matkaoppaasi Rohkea Reetta

Saat matkaoppaaksesi rohkaisevan, tsemppaavan sinuun ja kykyihisi täysillä uskovan matkaoppaan, joka ymmärtää elämän olevan sekä – että: iloa ja surua, onnea ja epäonnea, hyviä ja huonoja päiviä, tunteita, joiden kanssa pystyy olemaan ja tunteita, joiden alle kaatuu. Muutoksia, joita on itse valinnut ja sitten niitä, jotka tulevat annettuina ja joiden kanssa tulee vain oppia elämään. Onneksi on olemassa konkreettisia työkaluja tätä prosessia helpottamaan.

Matkaoppaan, joka tietää, että kaikki voimavarat ja rohkeus ovat jo sinussa – joskus niiden esiin kaivamiseen kaipaa vain hieman ymmärtäväistä olkapäätä, eteenpäin tuuppaavaa tukea ja konkreettisia ja oivaltavia työkaluja.

💎 Konkretiatakuu – kaikki tietää, MITÄ pitäisi tehdä, tule saamaan työkalut siihen MITEN se tehdään 💎

 

Matkalippujen hinnat:

Ykkösluokan matkalippu – 49 €

Sis. Neljän viikon valmennuksen, 4 x video, 4 x harjoitus, 4 x facebook live-valmennus, osallistavat kyselyt.

Ykkösluokan All inclusive matkalippu – 99 €

Sis. Neljän viikon valmennuksen, 4 x video, 4 x harjoitus, 4 x facebook live-valmennus, osallistavat kyselyt JA 1h henkilökohtainen valmennus (puhelin tai video)

 

Matkan varaus:

Varaa paikkasi elämäsi tärkeimmälle matkalle pe 26.2.2021 mennessä Rohkeushypyn verkkokaupasta. Tällä matkalla jokainen matkustaa ykkösluokassa. Voit kuitenkin valita lisäksi vielä All inclusive -lipun:

Ostan Ykkösluokan matkalipun 49 eur TÄSTÄ.

Ostan Ykkösluokan All inclusive -matkalipun 99 eur TÄSTÄ

Tutustu matkaoppaaseenkaikki alkoi Reetan rohkeushypystä!

Lue valmennettavien palautetta ja kokemuksia Reetasta ja aiemmista valmennuksista.