Yksilövalmennus auttaa sinua löytämään sisäiset vahvuutesi ja voimavarasi, joiden avulla voit elää tasapainoista ja itsesi näköistä elämää. Löydä omat voimavarasi muutokseen.

Kaipaatko hyvinvointiasi parantavia muutoksia elämääsi, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Onko elämäntilanne tuonut eteesi välttämättömän muutoksen, josta selviämiseen kaipaat voimavaroja ja työkaluja?

Kaipaatko uusia suuntia urapolullesi ja oman osaamisen kirkastamista?

Usein voimavarojen ja oman potentiaalin löytymisessä voi tarvita hieman apua ja oivalluttajaa. Rohkeushypyn yksilövalmennus auttaa sinua käytännönläheisten ja yksinkertaisten harjoitusten avulla valmentamaan omaa mieltäsi ja löytämään rohkeutta ja voimavaroja arkeen sekä elämän muutostilanteisiin.

Tällä hetkellä kaikki valmennukset toteutetaan verkkovalmennuksina tai sparrauskävelyinä (Turun seutu). Tarvitset siis osallistuaksesi tietokoneen ja kamera olis kiva, mutta ei pakollinen. Voimme silti helposti tehdä erilaisia harjoituksia, joista osan saat itsenäisinä harjoituksina ja osa käydään keskustellen yhdessä läpi. Verkon kautta on myös mahdollista ohjata erilaisia voimavaraharjoituksia sekä mielikuva- ja rentoutusharjoituksia. Kokeile rohkeasti verkon mahdollisuuksia!

Yksilövalmennus – esimerkkiaiheita:

Ajankohtaista juuri nyt

 • Työkaluja ja harjoituksia muutoksen tuoman epävarmuuden ja vaikeiden tunteiden kannatteluun ja käsittelyyn.
 • Työkaluja ja harjoituksia vahvistaa hallinnan tunnetta sekä kykyä löytää rauhaa ja luottamusta itsestään ympäristön muuttuessa.
 • Työkaluja ohjata ajattelua ja huomiota positiiviseen, mahdollisuuksiin ja eteenpäin.
 • Työkaluja oman urapolun seuraavalle askeleelle sekä oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden selkeyttämiseen.

Aina ajankohtaista

 • Rohkeutta, voimavaroja sekä työkaluja toivottujen muutosten toteuttamiseksi
 • Tavoitteiden onnistunut asettaminen ja saavuttaminen
 • Miten motivoitua kohti tavoitteitaan – löydä sisäinen motivaatiosi
 • Arki haltuun paremmalla ajanhallinnalla ja itsensä johtamisella
 • Irti negatiivista ajatusmalleista – mielen ohjaaminen kohti positiivista
 • Omien rajojensa tunnistaminen ja vahvistaminen
 • Eroon itseensä kohdistuvista, toimintakykyä rajoittavista uskomuksista
 • Lisää tasapainoa, luottamusta ja merkitystä elämään
 • Varmuutta esiintymiseen
 • Parempaa vuorovaikutusta muiden ihmisten kanssa

Valmentaja Reetta Viinanen

Toimin viestintä-, voimavara- ja uravalmentajana ja olen tehnyt urani erilaisissa organisaatioissa ja toimialoilla viestinnän, muutosjohtamisen sekä osaamisen kehittämisen parissa. Vuonna 2017 perustin oman yritykseni, Rohkeushypyn. 

Kokemuksessani painottuvat erilaiset (työ)elämän muutostilanteet. Minulle on tärkeää auttaa ihmisiä ja organisaatioita selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutos- ja murrosvaiheista menestyvinä ja hyvinvoivina.


Valmentajana tavoitteeni on olla rohkaiseva innostaja, ja lisätä jokaisen sisäistä luottamusta ja uskoa omiin kykyihinsä sekä tarjota tähän konkreettisia työkaluja. 

Yksilövalmennus – juuri sinulle suunniteltu voimavaravalmennus.

Yksilövalmennusasiakkaanani saat juuri sinun elämäntilanteesi ja tarpeesi huomioivaa, sinulle suunniteltua voimavaravalmennusta.

Yksi tapaaminen kestää 1-1,5 tuntia, ja se sisältää keskustelua sekä toiminnallisia, muutoksia aikaansaavia harjoituksia.

Valmennus on mahdollista toteuttaa juuri sinun aikatauluihin ja tarpeisiin sopivaksi – päivällä, illalla tai viikonloppuna.

Aivan, kuten kehon harjoittamisessa, parhaisiin tuloksiin päästään säännöllisellä voimavaraharjoittelulla. Suositeltavaa on ottaa esimerkiksi 3 tai 5 kerran valmennussarja

 • kun ostat 3 kerran valmennussarjan, saat sarja-alennuksena -10% kokonaissummasta
 • kun ostat 5 kerran valmennussarjan, saat sarja-alennuksena -15% kokonaissummasta).

Voit hyvin ensin kokeilla yhtä valmennuskertaa ja päättää sen jälkeen jatkosta. Tämä on sinun muutosprosessisi ja sinä määräät tahdin.

 

Hinta

Yksilövalmennus, kuluttaja-asiakas
1h – 80 eur / 1,5h – 120 eur (sis. alv 24%)

Huom! Kun ostat vähintään 3 kerran valmennussarjan, saat sarja-alennuksena -10% kokonaissummasta. Kun ostat vähintään 5 kerran valmennussarjan, saat sarja-alennuksena -15% kokonaissummasta.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan ja mietitään yhdessä, miten voimme lisätä voimavaroja ja rohkeutta elämääsi!
reetta(at)rohkeushyppy.fi

Varaa ensimmäinen valmennus
Tutustu Reettaan ja hänen henkilökohtaiseen rohkeushyppyynsä

Lue asiakkaiden kokemuksia valmennuksesta.

Lue lisää: NLP menetelmänä.

Voimavaroja arkeen ja muutoksiin myös Rohkeushypyn Facebookista ja Instagramista