Urarohkeus NLP Practitioner -valmennusryhmä kevät 2024 Turussa

Missä kohtaa omaa (työ)elämääsi olet? Tuntuuko, että työ määrittelee liikaa elämääsi, määrää tahdin ja sen, miten voit käyttää omaa arvokasta aikaasi. Varastaako työ aikaa ja energiaa omalta hyvinvoinnilta ja ihmissuhteilta? Kaipaatko rohkeutta tehdä työelämästäsi enemmän itsellesi sopivaa?

Lähde yhteiselle Urarohkeus -polulle muuttamaan oma työ ja elämä enemmän itselle sopivaksi. Etsimään merkityksellistä ja hyvinvoivaa urapolkua, joka tukee sinun parasta potentiaalia. Luomaan omien arvojesi mukaista työelämää, joka mahdollistaa tasapainoisen elämän.

Jos ei välillä poikkea polulta, saattaa päätyä sinne, minne on matkalla. -Laotse

Aikataulu ja valmennuksen lähipäivät:

Valmennus sisältää 10 lähivalmennuspäivää Turussa 9.2. – 15.6.2024. välisenä aikana.

Koulutus järjestetään aina perjantaisin ja lauantaisin. Koulutuspäivän kesto klo 9:30 – 16:30 (lounastauko klo 11:30-12:30). Lisäksi valmennus pitää sisällään itsenäiset välitehtävät, oman sparrausparin, henkilökohtaisen uravalmennuksen (1h) sekä toisiaan tsemppaavan ryhmän tuen.

Pe ja la 9.-10.2.2024
Pe ja la 8.-9.3.2024
Pe ja la 19.-20.4.2024
Pe ja la 17.-18.5.2024
Pe ja la 14.-15.6.2024

Paikka: Turku, Valmennuskulma, os. Korkeavuorenkatu 2, 20100 Turku.

Mitä Urarohkeus NLP Practitioner -valmennus sisältää?

Urarohkeus NLP-valmennus yhdistää NLP:n hyödylliset opit jokaisen rohkeaan urakehitykseen. Valmennus avartaa ajattelua ja antaa konkreettisia työkaluja oman kasvun ja kehittymisen tueksi.

Tutustumme erilaisiin hyödyllisiin NLP:n muutostyökaluihin, joiden avulla pääset kehittymään kokonaisvaltaisesti. Kaiken keskiössä on joustava mieli ja kyky tiedostaa sekä haastaa ja muokata omia ajattelumalleja. NLP-harjoituksilla treenaat niin ajattelu-, tunne- kuin vuorovaikutustaitojasi.

NLP  tarjoaa konkreettisia menetelmiä oppimiseen ja kehittymiseen, oman potentiaalin tunnistamiseen sekä henkilökohtaisten voimavarojen vahvistamiseen. NLP:n avulla saat työkaluja muutosten aikaansaamiseksi – niin henkilökohtaisella tasolla kuin vuorovaikutuksessa muiden kanssa. 

NLP on hyvin käytännönläheinen valmennusmuoto ja valmennus on rakenteeltaan vuorovaikutteista sekä kokemuksellista. Lähipäivinä teemme paljon harjoituksia ryhmissä, pareittain sekä yksin. Pääset harjoittelemaan NLP-taitoja sekä reflektoimaan ajatuksia ja oppeja ryhmän kanssa keskustellen.  Tämän lisäksi saat laajan teoriapohjan sekä välitehtäviä, joiden avulla voit seurata uusien taitojen kehittymistä arjessa. Jokainen osallistuja saa myös henkilökohtaisen uravalmennuksen.

Urarohkeus NLP-valmennus tarjoaa sekä rohkeutta että konkreettiset työkalut muuttaa oma työ ja elämä!

Urarohkeus NLP Practitioner -valmennuksen avulla löydät:

 • Viisautta nähdä tähänastisen urapolun ja elämän opit kokonaisuutena
 • Kirkkautta nähdä ja ottaa käyttöön koko potentiaalisi – kokonaisosaaminen sekä luontaiset vahvuudet
 • Selkeyttä siihen, millaisia muutoksia kaipaat työhön ja elämään
 • Voimaa, rohkeutta ja konkreettisia työkaluja mennä kohti omannäköistä työtä ja elämää

KONKRETIATAKUU – Kaikki tietää, MITÄ pitäisi tehdä, tule saamaan työkalut siihen MITEN se tehdään!

Urarohkeus NLP Practitioner -valmennus sisältää:

 • Urarohkeus NLP-valmennuspäivät (10) Turussa kevään 2024 ajan, päivän kesto klo 9:30 – 16:30
 • Kattavan NLP-teoriapaketin ja harjoituskirjan
 • Henkilökohtaisen Urarohkeus -valmennuksen (1h)
 • Oman Urarohkeus-sparrausparin yhteisen matkan ajalle
 • Konkreettisia työkaluja, harjoituksia sekä käytännönläheistä NLP-valmennusta, joiden avulla saat tehtyä toivottuja muutoksia urapolullasi ja elämässäsi
 • Toisiaan tsemppaavan, samanhenkisen yhteisön
 • NLP Practitioner -sertifikaatin, joka oikeuttaa jatkamaan opiskelua NLP Master Practitioner -koulutuksessa

Nähdään valmennuksessa 🙂
Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan: reetta(at)rohkeushyppy.fi tai 040 455 3560.

Tutustu Valmennuskulman viihtyisiin tiloihin:

   

   

Kuvat: www-valmennuskulma.fi

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan:
reetta(at)rohkeushyppy.fi, puh. 040 455 3560

Osallistujien kokemuksia
Urarohkeus ja NLP@Work Practitioner -kurssit vuodesta 2021

NLP Practitioner on ollut upea sukellus itsetuntemukseen ja vuorovaikutukseen muiden kanssa – siitähän oikeastaan kaikessa sekä yksityis- että työelämässä on kyse!

Kurssi tarjoaa teoriaa, inspiroivia harjoituksia ja oikeita työkaluja arki- ja työelämän tilanteiden parempaan kohtaamiseen ja hallintaan ja näin ollen parantaa omaa elämänlaatua sekä viihtyvyyttä ja tuloksia työpaikalla. Mielenkiintoinen sekoitus psykologiaa ja itsensä sekä muiden johtamistaitoja! 

Vetäjät ovat aivan timanttisia ja empaattisia ammattilaisia, ja koko ryhmän kanssa on muotoutunut mieletön yhteishenki ja yhdessä kokemisen ja jakamisen ilmapiiri. 

Joka kurssikerran jälkeen on tosi energisoitunut ja kuin uudesti syntynyt olo. Voin lämpimästi suositella kurssia kenelle vain!”

Essi, 40, NLP Practitioner osallistuja

***

Ystäväni on opiskellut NLP:tä ja puhunut jo vuosia minulle siitä innostuneena. Hän on kertonut, miten siellä tehdään erilaisia harjoituksia, joilla on mahdollista saavuttaa itselleen tärkeitä asioita elämässään.

Keväällä 2021 bongasin maksuttoman NLP -valmennuksen ja osallistuin siihen. Asiantuntemus, kyky kertoa selkeästi NLP:n hyödyistä ja mahdollisuuksista niin omaan kehittymiseen kuin työelämän hyödyksi vakuutti minut.

Asioihin mennään analyyttisen pohdinnan kautta – asioita ja kokonaisuuksia palastellaan selkeästi ja ymmärrettävästi.

Kurssipäivät ovat saaneet pohtimaan paljon omaa vuorovaikutusta ja yhteistyötä muiden kanssa, niin työkavereiden kuin ystävien ja perheenjäsenten.

Tunnen, että olemme merkittävien ja isojen teemojen äärellä ja odotan innolla ja mielenkiinnolla, että päästään yhä syvemmälle tasolle kurssin edetessä.

Suosittelen ehdottomasti osallistumista NLP Practitioner -kurssille varsinkin, jos olet kiinnostunut reflektoimaan itseäsi suhteessa muihin. Kurssilla saa konkreettisia työkaluja lisätä itsetuntemusta ja tutkia omaa toimintaa erilaisissa tilanteissa.

Pidän erityisesti siitä, että keskustelun lisäksi saa ihan oikeasti niitä konkreettisia työkaluja ja harjoituksia, miten kehittyä ihmisenä ja kommunikoijana. Kehittymisteemat ja muutokset omassa elämässä tuntuvat usein niin suurilta, että niitä kohti on vaikeaa lähteä. Ei tiedä, miten päästä alkuun. NLP tarjoaa kuitenkin konkreettisia palapelin osasia ja omat tavoitteet eivät tunnukaan enää valtavalta vuorelta. Tulee pystyvyyden tunne ja tunne siitä, että ne ovat helpommin saavutettavissa.

Hanna Maskonen, hallinnollisissa tehtävissä rakennusalalla

Urarohkeus -valmentaja Reetta Viinanen

Toimin ura-, yrittäjyys-, viestintä- sekä NLP-valmentajana, ja olen tehnyt työurani erilaisissa organisaatioissa viestinnän, muutosjohtamisen sekä osaamisen kehittämisen parissa. Kokemuksessani painottuvat erilaiset työelämän muutostilanteet. Vuonna 2017 perustin oman yritykseni, Rohkeushypyn. Koulutukseltani olen yritysviestinnän tradenomi ja NLP Trainer.  

Minua kiinnostaa tulevaisuuden työelämän murros ja monimuotoisuus – se miten jokainen saa rakennettua itselleen merkityksellisen sekä omaa osaamistaan tukevan urapolun. Minulle on tärkeää auttaa ihmisiä ja organisaatioita selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutosvaiheista menestyvinä ja hyvinvoivina. 

Valmentajana tavoitteeni on olla inhimillinen ja rohkaiseva innostaja. Lisätä jokaisen urarohkeutta, luottamusta ja uskoa omiin kykyihinsä sekä tarjota tähän konkreettisia työkaluja valmennuksen avulla. 

Missiona kestävä työelämä – tulevaisuuden kestäviä työyhteisöjä ja elämän kestäviä ihmisiä.

Rohkeushyppyni yrittäjäksi 2017 syntyi halusta muuttaa oma työelämäni samaan aikaan merkitykselliseksi, kannattavaksi ja hyvinvoivaksi. Sellaiseksi, jossa työn mielekkyys ja omien vahvuuksien käyttö yhdistyy taloudelliseen kannattavuuteen ja menestykseen. Luoda omien arvojeni mukaista työelämää, joka mahdollistaa tasapainoisen elämän.

Rohkeushypystä on vuosien saatossa muodostunut kannattavan yrityksen lisäksi “alusta”, jonka kautta olen etsinyt, kokeillut ja luonut uudenlaista työelämää itselleni – mahdollistaen saman valmennuksilla ja palveluilla myös muille – työyhteisöille ja yksilöille.

Rohkeutta muuttaa oma työelämä merkitykselliseksi, kannattavaksi ja hyvinvoivaksi.

Rohkeushyppy valmentaa työyhteisöjä, yrittäjiä ja yksilöitä työelämän sekä jokaisen henkilökohtaisen urapolun kehittämisessä. Rohkeushypyn valmennukset tarjoavat konkretiaa muutosten aikaansaamiseksi: tavoitteiden asettamiseksi ja saavuttamiseksi, oman osaamisen ja potentiaalin kirkastamiseksi ja sanoittamiseksi.

Miltä näyttää juuri sinun näköinen työelämä?

Pysähdy hetkeksi miettimään, millainen toivoisit olosi olevan, kun seuraavan kerran palaat lomalta töihin. Ehkä olet saanut jäädä lomalle rauhalliseen tahtiin, tyhjentäen työpöydän ja päättäen kaikki keskeneräiset työt ja projektit. Loman aikana olet saanut rentoutua, levätä ja nauttia vapaudesta ilman aikatauluja. Saattaakin olla, että odotat jo innolla töihin ja arjen rytmiin palaamista. Mieleen nousee uusien ja innostavien ideoiden aihioita. Tiedät, että työsi on mielekästä ja saat käyttää koko potentiaalia, vuosien varrella kerättyä osaamista sekä sinulle luontaisia vahvuuksia. Arkesi on tasapainoista, sinulla on riittävästi aikaa niin työlle kuin palautumiselle sekä tärkeille ihmissuhteille.

Rauhallisia ura-askeleita vai rohkeita urahyppyjä?

Lähde siis yhdessä ottamaan rohkeita askeleita kohti juuri sinulle hyvää tekevää työelämää. Voi olla, että sinulle riittää pieni tuunaus nykyisessä työnkuvassa. Kaipaat ehkä uudenlaista vastuuta nykyisten tehtävien rinnalle. Tai olisiko aika hakeutua organisaation sisällä uuteen tiimiin tai uudenlaisiin tehtäviin. Vai tuntuuko, että nyt olisi tarve hieman isommalle muutokselle. Ehkäpä kaikki mahdolliset muutosaskeleet on nykytyössä jo otettu, ja nyt olisi aika kurkotella kohti kokonaan uutta työyhteisöä. Vai oletko haaveillut jostain aivan uudesta urahypystä, ehkäpä alanvaihdosta.  Ehkä sinua kutkuttelee ajatus yrittäjyydestä – ensin pienin askelin kevytyrittäjänä työn ohessa – ja jos homma toimii, ehkäpä sopivassa kohdassa uraloikka kokopäiväiseksi yrittäjäksi.

Urarohkeutta ja työn tasapainoa

Työelämä on mahdollista rakentaa erilaisista palasista. Olemme tottuneet perinteiseen malliin, emmekä aina osaa edes kyseenalaistaa sitä, että teet työtä 7,5-8h päivässä – usein vähän iltoja ja viikonloppuja vielä päälle.

Mitä jos työelämäsi voisi koostua erilaisista osista. Yksi tuo taloudellisen turvan ja tasapainon, kun taas toisessa pääset toteuttamaan itselle merkityksellisiä asioita. Osa työstä voi olla rauhassa yksin tehtävää keskittymistä, ja osa inspiroivaa yhdessä tekemistä samanhenkisten ihmisten kanssa.

Se on mahdollista, sillä kuvailin juuri omaa työelämääni viimeisen kuuden vuoden ajalta. Olen rakentanut omasta työelämästäni enemmän oman näköistä. Juuri sellaista, missä on mukava olla. Saa tehdä itselle tärkeiden ja merkityksellisten asioiden parissa töitä, jotka ovat oman arvomaailman mukaisia ja tuovat sitä kautta vahvaa, kokonaisvaltaista hyvinvointia. Saa käyttää omia vahvuuksia ja omaa ydinosaamista, joka tutkitustikin on yksi hyvinvoinnin tärkeimpiä tekijöitä. Ja mikä parasta, silloin kun saa tehdä töitä omilla luontaisilla vahvuusalueillaan, se ei oikeastaan edes tunnu työltä. Se on itselle niin luontaista ja mukavaa, että mietit, wau voiko työnteko ollakin näin mielekästä – voiko näinkin tehdä töitä?

Riittävä taloudellinen turva

Työelämään liittyy vahvasti taloudellisen turvan takaaminen, asia joka usein toimii suurimpana jarruna työelämämuutoksissa. Itseltään voi kuitenkin välillä kysyä, mikä on minulle riittävä taloudellinen taso? Ja ennen kaikkea, mikä on vapauden ja hyvinvoinnin arvo? Pitääkö aina kasvaa ja saavuttaa korkeampia vastuualueita, titteleitä ja kuukausipalkkoja vapaa-ajan ja vapauden kustannuksella? Vai voiko olla, että kun pysähtyy miettimään, mitä se todellinen rikkaus omassa elämässä on, mitä todella kaipaan ja haluan elämääni, urakehitys voisi mennä myös erilaiseen suuntaan. Välillä ehkä muutaman sivupolun kautta kohti aivan uusia ja erilaisia – hyvää tekeviä – suuntia. Olen nähnyt tästä uravalmentajana monta toimivaa esimerkkiä.

Ota rohkeushyppy työelämään, joka mahdollistaa merkityksellisen, hyvinvoivan ja tasapainoisen elämän!

Reetta

Ura- ja yrittäjyysvalmentaja
Viestintäasiantuntija
NLP Trainer

Lue koko uratarinani sekä rohkeushyppyni yrittäjäksi tästä.

Haluatko kuulla lisää? Onko mielessäsi kysymyksiä? Lähetä viesti, niin olen yhteydessä: