“Miten ottaa itselle sopivia rohkeusaskeleita uralla ja elämässä?”

Kaikki kyllä tietävät, mitä pitäisi tehdä, Rohkeushypyn valmennuksen avulla saat rohkeutta ja konkretiaa siihen, miten se tehdään.

Jokainen matka alkaa ensimmäisestä askeleesta, ja jokainen unelma ja tavoite – pieni tai suuri – syntyy päätöksestä lähteä liikkeelle.

Ei haittaa, vaikka askel ei heti menisi oikeaan suuntaan, harvoin se menee. Riittää, kun päättää lähteä ottamaan askeleita, ja sitten ottaa. Sen ensimmäisen.

Kun suunta alkaa löytyä, voi lähteä ottamaan reippaampia ja varmempia askeleita. Juuri sinne omaan, itselle oikeaan suuntaan.

Ja ehkäpä lopulta on tullut aika ottaa rohkeushyppy – suorastaan loikka – jonnekin uuteen ja erilaiseen.

Se voi olla uusi työpaikka, uusi opiskelupaikka, muutto – mitä tahansa, jonka itselle mielekäs muutos elämässä vaatii.

Kaikki kuitenkin alkaa pienen pienestä askeleesta, jonka voit ottaa jo tänään.

Ota ensimmäinen rohkeusaskel kanssani lataamalla Rohkeushypyn maksuton valmennus oheisen linkin kautta.

Lisää urarohkeutta Reetan ja Rohkeushypyn matkassa


*merkityt kentät ovat pakollisia.

Valmentaja Reetta Viinanen

Toimin ura-, viestintä- ja mentaalivalmentajana (NLP Trainer). Olen tehnyt urani erilaisissa työyhteisöissä ja monella toimialalla viestinnän, muutosjohtamisen sekä osaamisen kehittämisen parissa. Vuonna 2017 perustin oman yritykseni, Rohkeushypyn.

Kokemuksessani painottuvat erilaiset (työ)elämän muutostilanteet. Minulle on tärkeää auttaa ihmisiä ja työyhteisöjä selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutos- ja murrosvaiheista menestyvinä ja hyvinvoivina.

Valmentajana tavoitteeni on olla rohkaiseva innostaja, ja lisätä jokaisen sisäistä luottamusta ja uskoa omiin kykyihinsä sekä tarjota tähän valmennuksissani konkreettisia työkaluja.

Lue koko uratarina ja rohkeushyppyni yrittäjäksi tästä.